|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Tor Feb 07, 2006 11:04 am Naslov sporočila: IC je prenovil svojo stran |
|
|
Po kratkem mrtvilu jim je vendarle uspelo zamenjati staro stran z novo; ocitno je nekdo popravljal stvari on-the-fly, namesto da bi najprej naredili novo in jo brez vmesne pavze spravili v pogon.
Zdaj res ni vec potrebno klikati v nedogled, da prides do ne-SMD uporov v prodajnem katalogu, se pa zato nikomur ni zdela dovolj dobra ideja razdeliti upore v podskupine (vsaj tako, kot so razdeljeni kondenzatorji), tako da se nalozi kar kolosalna tabela s celim asortimanom uporov (pol katerega itak nimajo nikoli na zalogi) ... juhej
Se ena toplo/hladna sprememba: koncno so v katalog on-line trgovine dodali tudi kvarce ("Kristal"). Problem je v tem, ker je kategorija povsem prazna, kljub temu, da v trgovini sicer prodajajo kvarce vseh mogocih vrst.
Cene v online trgovini niso enake cenam offline zato je potrebno nekoliko paziti (neposredna konkurenca z druge strani Lj. gradu ima navedeni obe ceni).
Cudovita (!?) kombinacija sive na beli podlagi dela cudeze, sploh za nekoga, ki slabo vidi. Nedvomno ste normalno videci tukaj na boljsem
Strani v tujih jezikih so ocitno nekam mrknile (videti je le slovensko zastavico). Meni je sicer precej vseeno, ampak tiste strani so bile najbrz vcasih tam iz kaksnega utemeljenega razloga ...
Razen kupa bebavih slik, ki po nepotrebnem zasedajo prostor na strani (namesto da bi tja prisle uporabne informacije) so tako vsebinske spremembe za domace elektronike povsem neopazne. Avtorji te "umetnije" (ki so ga nedvomno fino zaracunali) so pa dovolj prepricani v svoje delo, da so se podpisali. Ah ja  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
oversc0re Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20 Prispevkov: 460 Aktiv.: 1.94 Kraj: Radomlje
|
Objavljeno: Tor Feb 07, 2006 11:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa najbolj pogrešam podatke o zalogi. Ker imajo notri pol stvari, ki jih sploh ne naročijo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Feb 07, 2006 12:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Barve so sploh čisto mimo. Ponavadi smo največ časa posvetili prav barvni usklajenosti (poleg "dizajna" seveda). Tudi za tiste, ki relativno dobro vidijo barve niso dobro izbrane. Zgornja slika se mi zdi posrečeno izbrana in ne bi rekel da zavzema prostor.
Se mi je pa že 2x zgodilo, da se stolpci niso sortirali čisto navpično, temveč malo desno, malo levo... Reload uredi stvari. Barve so pa res katastrofa. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.62 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Tor Feb 07, 2006 12:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Anketa jim ne deluje. Mogoče namenoma...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.70 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2006 4:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Stanje na webu in v trgovini se ne ujema. Sem dal prodajalcu listek treh komponent najdenih na novem webu, pa ni nič našel...
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2006 5:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če so prenovili,upam da so tudi trgovce "prenovili". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70809.93
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2006 9:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DMan Član

Pridružen-a: Ned 01 Avg 2004 15:03 Prispevkov: 123 Aktiv.: 0.52 Kraj: Tržič
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2006 10:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne samo da ne deluje anketa tudi odziva na email popraševanje ni, ki sem jim ga prek spletne strani oddal že v četrtek pa ni odziva. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70809.93
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2006 10:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2006 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
andrejj je napisal/a: |
Če so prenovili,upam da so tudi trgovce "prenovili". |
Ko sem bil zadnjic tam prejsnji petek, sem naletel na zelo prijaznega mozaka. Ne vem ali je samo imel dober dan (petek in lepo vreme ...) ali je vedno tak, ampak je bil res prijazen in pravo nasprotje sicersnje ponudbe.
Umnik: razumem, da se ti zdi slika v redu, ampak stran je namenjena prodaji, ne razstavljanju umetnij. Slika ne pomaga pri prodaji; celo nasprotno, zaradi nje pride (vsaj pri meni) na ekran cca. 25% manj izdelkov, kot bi jih sicer, kar pomeni, da moram pogosteje "scrollati", kar mi ne disi prevec (in mislim, da nisem edini). Ko bo enkrat neudobje (nefunkcionalnost) trgovine preseglo mejo tolerance, se ne bom vec vrnil tja. Zakaj bi tvegali z neudobjem in silili proti meji ne-obiska, ce jim ni treba ? To je tako, kot ce bi Mercator uredil cudovit park z vodometi, pticki in rozicami v hipermarketu, kjer bi se lahko otroci v miru igrali, potem pa bi na sredino postavil velik kup pasjega dreka, tako da bi bila funkcija (dela) parka okrnjena. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.03 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2006 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na kateri naslov si pa oddal naročilo?
Sam sem imel do sedaj težave le z dobavo pravih komponent. Nazadnje sem naročilo oddal v nedeljo zvečer v ponedeljek dopoldne so me že klicali da lahko pridem iskat.
Se pa nisem igral z njihovo trgovino ampak sem poslal pošto kar na prodaja@ic-elect.si. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DMan Član

Pridružen-a: Ned 01 Avg 2004 15:03 Prispevkov: 123 Aktiv.: 0.52 Kraj: Tržič
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2006 2:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem oddajal naročila ampak sem se samo hotel pozanimati katere razvojne plošče imajo imajo na zalogi ker v njihovem katalogu so navedene v ceniku pa jih nimajo. Zato sem preko internetne strani poslal povpraševanje a ni odgovora, bom pač naročil iz Nemčije. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2006 3:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smo PREMAJHNI zanje
Za kolikor mi pokurimo materjala se jim ocitno ne izplaca. No pa naredimo eno enostavno racunico.
Jaz povprecno porabim enih 15.000 sit za materjal. Kdaj vec, kdaj manj. Mislim, da se tudi splosno povprecje tega foruma giblje tam okoli. Tako na oko nas je tukaj 20, ki smo bolj aktivni in matematika pravi:
20x15kSIT = 300kSIT na mesec.
Ocitno zanje drobis... No ja, dokler HTE se obratuje se prav nic ne sekiram. Pa se cenejsi so  _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni