|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sars Član

Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40 Prispevkov: 671 Aktiv.: 3.57 Kraj: Vransko
|
Objavljeno: Pet Mar 18, 2011 1:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na Vranski osnovni šoli so imeli učenca, ki je moral imeti osebnega varnostnika, ker je tepel učence in učiteljice... _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pet Mar 18, 2011 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem zelo proti nasilju!
Ampak če hočemo karkoli doseči je treba oni zakon malo "predelati"
Mi smo imeli pri telesni vzgoji pravega diktatorja. Je bilo huje kot v vojski. Vsi smo se ga bali in hkrati spoštovali. Če ga nisi ubogal si dobil tako klofuto, da še dva dni nisi vedel zakaj se gre. Podobno je bilo pri predmetu matematika in fizika. Tam je motalo biti vse tipi-topi, v nasprotnem primeru so bile sankcije. Mogoče je bil to vzrok, da smo bili učenci iz OŠ xxxx boljši v rednji šoli pri teh predmetih.
Še enkrat povdarjam NISEM za nasilje, ampak samo za vzgojne prijeme. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40 Prispevkov: 671 Aktiv.: 3.57 Kraj: Vransko
|
Objavljeno: Pet Mar 18, 2011 2:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
SimonS se čisto strinjam s tabo! _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cimo Član

Pridružen-a: Pet 12 Dec 2008 16:03 Prispevkov: 32 Aktiv.: 0.16
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Pet Mar 18, 2011 2:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ahahahaah nek težek frajer.
No ni le eno podrocje ki se ga je naš učenjak dotaknil...  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marki1 Član

Pridružen-a: Čet 10 Mar 2011 14:52 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.10 Kraj: Potok
|
Objavljeno: Pet Mar 18, 2011 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
psevdonim je napisal/a: |
Citiram: |
Pritisk mi je dvignilo, ko mi je sin dejal. če ne naredim še za njega, me bo počakal pred šolo s svojimi kolegi |
- kako je ata rešil situacijo ? |
Zaenkrat sem se s sinom pogovoril in mu pustil, da sam presodi, kaj je zanj bolje. Na vsak način pa bo to tema pogovora z njegovim razrednikom na naslednji govorilni uri, saj tako ravnatelj šole, kot razrednik vseskozi poudarjata, da na tej šoli nasilja in izsiljevanja ne trpijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Mar 18, 2011 3:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
No jaz mislim, da je v tej temi povedano že vse, celo več kot to. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni