|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.35 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Sre Feb 08, 2006 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bom pogledal , po spominu bi moral nekje ležati en tak od nekega stolpa (verjetno dvojni mogoče logaritemski ?) _________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38 Prispevkov: 247 Aktiv.: 1.04 Kraj: LJ/ng
|
Objavljeno: Sre Feb 08, 2006 10:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi prav, če je log. Sam sicer uporabljam lin za ojačevalce. Marsikomu se to zdi čudno  _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

|
Objavljeno: Čet Feb 09, 2006 2:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
podboj je napisal/a: |
iggy
Si uspel dobiti potenciometer? Če si, bi te prosil, da poveš kje, ker ga bi ga tudi jaz rabil
Lp |
Danes se mi je končno javil iz Grid d.o.o. Opravičil se je, odgovor menda dobim jutri. Mogoče pa je le upanje... _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2006 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potenciometer je pravkar prispel. Cene ne morem povedati na forumu, lahko pa povem, da sem za predplačilo in potrpežljivost dobil 10% popusta, kar je OK. Potenciometer je praktično neslišen. Model je SK27 + reduktor + motor. _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2006 4:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
In zakaj je cena taka skrivnost ?
Mogoče bi kdo kupil, če je ugodna cena, ali pa se premislil, če je cena "huda" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2006 4:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
reber je napisal/a: |
In zakaj je cena taka skrivnost ?
Mogoče bi kdo kupil, če je ugodna cena, ali pa se premislil, če je cena "huda" |
Po pravici povedano ne vem ali je skrivnost ali ni, dejstvo pa je, da cenika na web-u nimajo. Zato tudi jaz nebi rad povedal javno. Lahko pa zasebno Vem, da je slišat butasto vse skupaj, ampak ne da se mi mešat v njihov "biznis". _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2006 4:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Vem, da je slišat butasto vse skupaj, ampak ne da se mi mešat v njihov "biznis". |
He, he pa nakaži med vrsticami. Koliko navadnih potenciometrov bi dobili za enega "motornega" ?  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iggy Član

|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2006 4:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Citiram: |
Vem, da je slišat butasto vse skupaj, ampak ne da se mi mešat v njihov "biznis". |
He, he pa nakaži med vrsticami. Koliko navadnih potenciometrov bi dobili za enega "motornega" ?  |
Hahaha, ti Silvo ti. Same finte Ampak tu si me pa dobil... Ne vem koliko so navadni potenciometri, ampak če se s stricem Googlom ne motiva je cena reda 20x. Ampak po moje je vredno cene. Pa alps je bil vedno drag... Pa motorji tudi.
EDIT: Navadni potenciometri bodo vključeni le še za "enkratne" nastavitve:
http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=3603&start=0 _________________ LP
Iggy
Nazadnje urejal/a iggy Pet Feb 24, 2006 11:45 am; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2006 6:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Napiši neuraden podatek, koliko si ti dal zanj in to je to. Ni treba napisat kakšna je cena ampak koliko si ti dal, da si pa dobil popust pa si že napisal.
Navadni potenciometri pa so od cca 300sit dalje, odvisno od tega ali so plastični, kovinski, mono, stereo, razred kvalitete ...
Če ti napišeš koliko si dal za motorni potenciometer se ne boš s tem nič mešal v njihov biznis, saj je to samo tvoja neuradna informacija in njih k ničemur ne zavezuje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni