|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matejcek81 Član

Pridružen-a: Pon 16 Mar 2009 12:32 Prispevkov: 1526 Aktiv.: 7.71 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Maj 23, 2011 9:48 am Naslov sporočila: Nastavitev osciloskopa SONY/TEKTRONIX 335 |
|
|
Pozdravljeni,
v petek sem dobil osciloskop SONY/TEKTRONIX 335 v zameno za pivo. Napravica je bila v okvari(deloma še je zdaj). Na napajalnem delu je prebijal tantal, focus gumb odlomljen, vijak privit v vezje (prekinil izhod focus potenciometra), manjkajoči vijaki, odklopljeni konektorji,...
Po par urah dela, sem ga uspel vklopit, torej signal je viden, tudi sestavljen je vsaj približno tak kot mora bit. Vendar se je prejšnji lastnik očitno dodobra poigral z trimerji za posamični vhod.
Je kakšen mojster na forumu, ki bi mi bil pripravljen pomagat z nastavitvijo/kalibracijo tega nostalgičnega osciloskopa? Na spletu nisem našel nič od dokumentov. Že iskanje kratkega stika je bil manjši podvig.
Je pa mi izredno všeč tale stvarca, lahko dela na AC120/240 V, DC 12 in 24V. Škoda bi bila, če bi odtaval v omaro (pri prejšnjem lastniku je bil par let v omari).
Hvala in LP
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
73.54 KB |
Pogledana: |
15 krat |

|
_________________ Če ne gre - ne obstaja! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Maj 23, 2011 11:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Poglej tu http://elektrotanya.com/ dovoljena sta dva downloada zastonj na dan. Servisni priročnik je v drugih dveh.
Nazadnje urejal/a borber Pon Maj 23, 2011 11:45 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Maj 23, 2011 11:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Registracija zahteva pravilen odgovor na vseh 5 vprašanj in potem je download neomejen.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matejcek81 Član

Pridružen-a: Pon 16 Mar 2009 12:32 Prispevkov: 1526 Aktiv.: 7.71 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Maj 23, 2011 1:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
borber je napisal/a: |
Poglej tu http://elektrotanya.com/ dovoljena sta dva downloada zastonj na dan. Servisni priročnik je v drugih dveh. |
Najlepša hvala.
Na googlu nisem našel nič. Sem se registriral in takoj v akcijo na branje.
Še enkrat hvala. Če bom pa še imel kakšno vprašanje pa bom pisal.
LP
_________________ Če ne gre - ne obstaja! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni