|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Mar 01, 2011 11:33 am Naslov sporočila: Linki na komercialne strani |
|
|
Opazil sem, da ima kar precej uporabnikov foruma v podpisu link na komercialne strani.
Ker je politika foruma in tudi gostovanje našega strežnika pogojeno z nekomercialnimi vsebinami, Vas pozivam, da tovrstne linke odstranite in mi s tem prihranite delo.
Časa imate teden dni. Po tem času bom linke odstranil sam. Če bo tega dela preveč bom ukinil podpise. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.93 Kraj: slo
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 1:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
ali bi lahko linki bili drugačne barve ali mogoče odebeljeni ? Modre črke na sivo-modri podlagi se včasih slabo vidijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13 Prispevkov: 906 Aktiv.: 4.80 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 7:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam link na neprofitno ustanovo. Upam, da ne spada med nezaželene linke. _________________ http://mcmetlika.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 8:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
audiox je napisal/a: |
Jaz imam link na neprofitno ustanovo. Upam, da ne spada med nezaželene linke. |
Tvoj je v redu.
Je pa še mnogo takih, ki niso. Zaenkrat sem prezaposlen z postavljanjem zbornika naših revij, ko tole končam, bo šlo pa mariskaj v smeti. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
japina Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2011 15:30 Prispevkov: 90 Aktiv.: 0.53 Kraj: Šentrupert na Dolenjskem
|
Objavljeno: Tor Jun 28, 2011 10:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Je link na moj izdelek (ki je sicer brezplačen, vendar z reklamo) in na spletno stran moje firme ok, ali naj ga/ju odstranim? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Tor Jun 28, 2011 11:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
japina je napisal/a: |
Je link na moj izdelek (ki je sicer brezplačen, vendar z reklamo) in na spletno stran moje firme ok, ali naj ga/ju odstranim? |
Naš strežnik in s tem naš forum gostuje brezplačno pod pogojem, da ne vsebuje komercialnih reklam. V primeru te kršitve nam gostovanje lahko odpovedo.
Rekel sem naš forum, to pa zato, ker mi je drag in blizu. Saj menda ne želiš uničiti nekaj kar mi je ljubo in pri srcu. Vsaj jaz mislim, da ne želiš.
In ker nihče od nas ne želi problemov.... te pozdravljam v miru. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
japina Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2011 15:30 Prispevkov: 90 Aktiv.: 0.53 Kraj: Šentrupert na Dolenjskem
|
Objavljeno: Sre Jun 29, 2011 1:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Urejeno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni