|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jure1712 Neznanec

Pridružen-a: Tor 19 Jul 2011 16:45 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.05 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jul 19, 2011 6:06 pm Naslov sporočila: ali obstaja indikator oz. merilc za akumolator |
|
|
Pozdravljeni..sem povsem nov na forumu in se obracam na vas za pomoc in resitev problema. namrec na vikendu imam dva akumolatorja moci 120Ah 12v. zanima me sledece ali obstaja kaka naprava kako bi zmeril koliko sta se polna oz. ali obstaja kak indikator, da bi ga enostavno prikolpil na akumolator in mi ta kazal koliko je se do spraznitve...(da ne bi vsakic skakal z violtamperom in meril moc). seveda ce se da to kje kupiti...ter se eno vprasanje..kaksen panel soncne celice bi rabil za polnjenje akumolatorja moci 120Ah v in pa seveda, če bi moral poleg biti tudi regulator polnjenja(da ne bi prenapolnil akumolatorja)
zahvaljujem se vam za odgovore in resitev za mojo tezavo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.15 Kraj: Gorje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni