|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
demag Član

Pridružen-a: Sob 24 Sep 2011 8:22 Prispevkov: 58 Aktiv.: 0.35 Kraj: Okolica Postojne
|
Objavljeno: Tor Dec 27, 2011 7:39 pm Naslov sporočila: Win7 64 ter odjava iz računa |
|
|
Zdravo!
Že skoraj 14 dni ,se mi pojavi problem ,ko se odjavim iz računa ,se monitor zatemni in ne pokaže več prijavnega okna, za ostale uporabnike!Ekran najprej uripa ,kot da ni signala,vendar rač deluje še naprej in ga lahko z tipkovnico normalno ugasnem!
Problem je samo v mojem računu!Ostalim računom prijava in odjava deluje OK!
Kljub ponovni namestitvi računa ,pa ta deluje nekaj časa ,nakar se zopet ponovi,da LOG OFF izklopi grafiko!
Prosil bi za kakšno idejo,kako naj se lotim problema? _________________ Ni vse zlato,kar se zlato sveti!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoSan Član

Pridružen-a: Pon 11 Dec 2006 12:20 Prispevkov: 123 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 10:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Probaj sledece:
Kreiraj nov racun in se nato z njim logiraj in odlogiraj in poglej, ce se napaka pojavi!
Ce se ne, potem skopiraj nastavitve iz svojega racuna v novi racun in probaj, ce se napaka pojavi! Ce se, potem se je Windowsom "zmesalo" nekje pri tvojih nastavitvah, pregled predvsem power management zavihek. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.40
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 11:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko je vzrok kakšna nova aplikacija.
Poskusi z varnim zagonom in se odjavi. Če v tem primeru deluje, zaženi PC v normalnem načinu ter pred odjavo pritisni Ctrl+Alt+Delete in poglej kateri procesi se odvijajo. Nato naj se prijavi drug uporabnik in primerjaj njegove delujoče procese s svojimi. _________________ LP
Srečko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
demag Član

Pridružen-a: Sob 24 Sep 2011 8:22 Prispevkov: 58 Aktiv.: 0.35 Kraj: Okolica Postojne
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 2:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo!
Definitivno so moje nastavitve-toda procesov je veliko in primerjava težka....
Vendar lotil sem se postopoma in ni zlomek ,da ne bi odkril kaj v mojem računu je tako posebnega,da ne pusti odjaviti-izklopi grafiko..
Hvala in LP! _________________ Ni vse zlato,kar se zlato sveti!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoSan Član

Pridružen-a: Pon 11 Dec 2006 12:20 Prispevkov: 123 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 2:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najprej podrobno poglej power management settings ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 1 dni