|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
flozo Neznanec

Pridružen-a: Sre 11 Jan 2012 10:06 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Sre Jan 11, 2012 10:37 am Naslov sporočila: Iščem: Avdio power module RSN-3306A / RSN3306A |
|
|
Pozdravljeni vsem skupaj!
Od enega kolega sem pred kratkim zaradi neke kompenzacije prejel ojačevalec, ki ima zgoraj omenjeno končno stopnjo (RSN-3306A / RSN3306A). Je dvokanalna, a ker je prejšnji lastnik očitno precej znižal impedanco -kot bi sicer lahko (se pravi se je kakor koli zafrknil z impedanco in priklopil kaj napačno ali kaj podobnega), je en kanal pregorel. Omenjeni kanal sicer dela, ampak v njem zelo hrešči in tako torej ni uporaben.
Sedaj me zanima, če ima mogoče kateri od vas na zalogi omenjen močnostni čip RSN-3306A oz. RSN3306A. Slika: http://file.si/pfiles/221201/cip.jpg
S spoštovanjem,
Leon Novak _________________ Leon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
flozo Neznanec

Pridružen-a: Sre 11 Jan 2012 10:06 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Sre Jan 11, 2012 2:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja saj za to povezavo vem, ampak sme mislil če ima kdo na voljo, da mi pošlje po pošti,... nebi rad iz tujine naročal pa velke denarje za poštnino ter carino dajal :/ No saj če ni druge možnosti pa bom pač moral  _________________ Leon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni