|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
marko1 Član

Pridružen-a: Sre 15 Dec 2010 17:40 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.42 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Pon Jan 09, 2012 10:17 pm Naslov sporočila: Hladilnik Candy |
|
|
Pozdravljeni
imam hladilnik Candy podpultni, zadnje čase se sam izklopi za toliko časa, da se meso v prostoru za zmrzovanje odtali, potem se zopet sam vklopi in spetb deluje naprej normalno, star je cca leto dni, ne vem razmišljal sem , da je lahko vzrok premala cirkulacija zraka okoli njega, da bi se pregreval (upam da ni preveč neumna teorija)
Prosil bi za kakršenkoli nasvet
lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ilo123 Član

Pridružen-a: Pon 26 Dec 2011 21:50 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.29 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pon Jan 09, 2012 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz ko sem na hladilnik postavil polico se je zelo hitro nabral led, zato sem moral polico dvigniti, kar po mojem mnenju ni krivo, da ima hladilnik premalo zraka okoli. _________________ Lep pozdrav David |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko1 Član

|
Objavljeno: Pon Jan 09, 2012 10:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
ne vem, hladilnik je praktično nov, toliko, da je iz garancije imam ga pa v brunarici, tako da je tudi uporabljen zelo malo (odpiranje, zapiranje vrat...)
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko1 Član

|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2012 8:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
zopet prosim za pomoč, informacijo imam, da če je hladilnik bo frost-samočistilni, potem v prostorih z temperaturo nižjo od 15 stopinj ne dela oz. dela kot moj.Baje se da predelati, nevem kako, morda drug termostat-tle bi rabil pomoč,kajti brunarice ne ogrevam celo zimo nad 15 stopinj, ampak samo vikende, ko jo koristim |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.83 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2012 8:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, drug termostat, brez te funkcije.
Lahko daš tudi kakšnega starejšega, kapilarnega. Dobiš na raznih servisih. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.50 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2012 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rabiš prostorski termostat, na hladilnikih pa so običajno termostati, ki merijo temperaturo na uparjalniku. _________________ Dobrga štromarja samo slab šnops strese! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko1 Član

|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2012 3:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
če prav razumem, moj termostat meri na uparjalniku, če ga zamenjam z običajnim termostatom za hladilnik, ki ima kapilaro v prostoru za hlajenje- ne zmrzovanje bo vredu, morda zna kdo svetovati tip oz. temperaturno območje
termostata |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko1 Član

|
Objavljeno: Čet Sep 20, 2012 10:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni
zopet bo zima, hladilnika pa še nisem usposobil, morda kdo ve, kakšen termostat naj bi dal (razpon temperature) in kje naj dam kapilaro termostata, da se mi proi temperaturi prostora med 5-10 stopinj nebi izklapljal. Zanima me , ali je zadeva zahtevna za popravilo oz, zamenjavo. Prej smo imeli 30 let star gorenje hladilnik in je zadeva delala brez problema
Hvala za nasvet |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 471 dni