|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
compaq Član

Pridružen-a: Tor 10 Mar 2009 12:53 Prispevkov: 100 Aktiv.: 0.50 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Mar 05, 2012 1:31 pm Naslov sporočila: 433Mhz antena - rabim rešitev (pomoč) |
|
|
Pri razvijanju projekta sem imel kar žičko (nadomestek antene), sedaj pa se mi je pojavil problem, ali naj imam anteno ali pa jo naj realiziram na PCB-ju...
Ima kdo kakšne izkušnje z tem in če mi lahko kdo kakšno rešitev svetuje??
lp _________________ Za vsakega drifterja raste robnik!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tonny Član

Pridružen-a: Sre 23 Dec 2009 11:57 Prispevkov: 289 Aktiv.: 1.53 Kraj: Vrhnika - MS
|
Objavljeno: Pon Mar 05, 2012 1:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen,
podobna tema o problematiki risanja antenic na tiskano vezje. Mogoče si lahko s tam napisanim kaj pomagaš.
Lp, Toni |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5822 Aktiv.: 24.51 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pon Mar 05, 2012 5:31 pm Naslov sporočila: Re: 433Mhz antena - rabim rešitev (pomoč) |
|
|
compaq je napisal/a: |
.... žičko (nadomestek antene) |
Tudi žička je antena, če je pravilno dimenzionirana! _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni