|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jahtba Član

Pridružen-a: Čet 27 Okt 2005 23:38 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.06 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 8:37 am Naslov sporočila: stran Bolha po nekaj sekundah izgine ? |
|
|
Tu pa tam zaidem na Bolho,ki pa zadnje čase ne deluje v redu. Stran se odpre,še preden storiš karkoli pa je cela stran bela. Kaj to pomeni ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.80 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 10:03 am Naslov sporočila: |
|
|
bolha deluje normalno _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 1:08 pm Naslov sporočila: Re: stran Bolha po nekaj sekundah izgine ? |
|
|
jahtba je napisal/a: |
Tu pa tam zaidem na Bolho,ki pa zadnje čase ne deluje v redu. Stran se odpre,še preden storiš karkoli pa je cela stran bela. Kaj to pomeni ? |
To se pogosto dogaja če je malo počasnejša povezava na internet. Meni preko optike doma dela BP, preko 3G na prenosniku pa ne vedno. Včasih dela normalno, včasih ne. Preko EDGE je pa sploh loterija. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kramko 69 Član

Pridružen-a: Sob 20 Mar 2010 20:39 Prispevkov: 200 Aktiv.: 1.08 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni jo Avast prepozna kot vohunsko stran in me zmeraj opozori ,da vstopam na stran ,ki lahko škoduje mojemu računalniku.Vedno moram na lastno odgovornost ogledati strani.Je pa zanimivo zakaj? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni