|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 6:57 pm Naslov sporočila: I: Lcd ekran |
|
|
Pozdravljeni!
Ker vem, da je med vami veliko dobrih ljudi se obračam na vas z prošnjo. Ker sem se odločil, da pomagam družini do računalnika. Bom sam prispeval vse komponente razen ekrana. Trenutno nimam nikjer nobenega, da bi ga lahko podaril. Zato me zanima ali ga imate mogoče vi in ste ga pripravljeni podariti ali za kakšno simbolično ceno prodati. Za lcd ekran sem zaprosil zato. Ker imajo prostorsko stisko in bi tak ekran bil najbolša rešitev. Če se kdo slučajno najde naj mi to javi na ZS in se bova pogovorila naprej.
LP Danilo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.67 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 9:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo!
Imam CRT zaslon, ki ga podarim, če bo prišel prav. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

|
Objavljeno: Tor Apr 17, 2012 11:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
start hvala za ponudbo bom te imel v spominu . Zaenkrat bom še malo počakal, če se najde kakšen lcd zaslon. Ker je prostorska stiska pri družini mi je nekako CRT monitor prevelik. Če pa ne bo drugega bo pa tudi CRT monitor moral biti vredu.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Apr 18, 2012 1:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Dobiš, a prevoz si boš moral sam uredit. Je pa 17" LCD. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

|
Objavljeno: Čet Apr 19, 2012 6:20 am Naslov sporočila: |
|
|
VolkD če še velja bi rade volje bi prevzel ta ekran. Če ponudba še velja bom poizkusil organizirati prevoz iz vaših koncev na mojega. Vam sporočim koko se bom dogovoril. Se vam pa že vnaprej zahvaljujem. To bodo veseli v tej družini .
LP Danilo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Apr 19, 2012 6:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Velja, seveda velja. V soboto bo pri meni nekaj članov, pa lahko koga ujameš in ti prinese. No če ne prav k tebi, pa vsaj bližje. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
EL 34 Član

Pridružen-a: Tor 20 Dec 2011 18:28 Prispevkov: 186 Aktiv.: 1.13 Kraj: Ožbolt
|
Objavljeno: Ned Apr 22, 2012 9:24 am Naslov sporočila: Računalnik |
|
|
Zdravo,
če imaš še kakega kandidata lahko dobiš delujoč računalnik s 15 colskim LCD monitorjem. Po potrebi ga lahko dostavim do Ljubljane.
LP
Robar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

|
Objavljeno: Pon Maj 07, 2012 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes dobil eikran. Podaril pa mi ga je VolkD. Zahvalil bi se tudi Start-u in EL 34. Ki sta bila pripravljena pomagati. Vsem najlepša hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni