www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kabel VGA na ČINČ

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
MaxTu
Član
Član

Pridružen-a: Ned 13 Dec 2009 17:24
Aktiv.: 0.32
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 04, 2012 4:27 pm    Naslov sporočila:  Kabel VGA na ČINČ Odgovori s citatom

Pozdravlejni!

Gledal sem kabel VGA to cinch, pa je kar drag in sem mislil narediti sam, saj imam kabel od starega monitorja, imam tudi činč, saj naj bi to šlo na TV, pa se je ustavilo.

Zakaj to rabim. Iz računalnika bi pripeljal TV činč na oddajnik amaterske televizije in bi potem oddajal to kar je na računalniku. Vem da bo malo treba konfigurirati resolucijo ma to bom že potem videl kako in kaj.

Pred časom sem gledal na netu prav to povezavo, sedaj ko jo rabim pa je ne najdem.

Vsaka pomoč je dob rodošla. Hvala.

Lep dan, kljub temu da pada dež.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sibica
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24
Aktiv.: 5.58
Kraj: Vremska Dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 04, 2012 4:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Potrebuješ to zadevo: http://www.dealextreme.com/p/vga-to-cvbs-s-video-pc-to-tv-video-converter-adapter-65726?item=26
kastaneda
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18
Aktiv.: 2.41

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 04, 2012 4:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://myhometheater.homestead.com/vgacable.html
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.65
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 04, 2012 8:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Večina par let starih grafičnih kartic ima tudi video izhod. Composite ali S-video.
Mislim, da ti rabiš Composite. Direktno iz VGA konektorja pa ne bo šlo.

MaxTu
Član
Član

Pridružen-a: Ned 13 Dec 2009 17:24
Aktiv.: 0.32
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 05, 2012 12:06 pm    Naslov sporočila:  REŠIL ZADEVO Odgovori s citatom

Hvala vsem za odgovore. Stranaboj točno to sem kupil. Ker na Obali tega ni bilo sem se sedel v avto in zapeljal v Trzin in zadevo dobil. Takoj sem jo probal in dela ok.

Hvala za vse in pozdrav!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 503 dni