|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Rafter Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20 Prispevkov: 443 Aktiv.: 2.21 Kraj: Southern District of Maribor JN76UL
|
Objavljeno: Sob Jun 23, 2012 3:36 am Naslov sporočila: Popravilo/zamenjava/nakup DYMO LetraTAG |
|
|
Spoštovani kolegi, po petih letih mi je odpovedal poslušnost moj tiskalnik nalepk DYMO LetraTAG.
Za lažjo prestavo, gre za takšen strojček:
Moj je enak, le da je zelen/moder.
Ker ne znam diagnosticirati napake, bi rad ubral drugo pot. Če ga ima morda kdo od vas rabljenega, pa ga ne uporablja, sem ga pripravljen odkupiti. Lahko je tudi s polomljenim ohišjem ali kaj drugega, vzamem ga za dele.
Stvar je namreč v tem, da sem ravno prejšnji mesec nabavil 8 kaset s trakovi (ki pašejo samo v ta model) - taka zaloga bi bi zadostovala vsaj še kakšnih pet let - če ne bi crknila mašinca.
Hvala in LP, R. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rafter Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20 Prispevkov: 443 Aktiv.: 2.21 Kraj: Southern District of Maribor JN76UL
|
Objavljeno: Pet Jun 29, 2012 2:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Hoj. Sicer se mi je s ponudbo oglasil en izmed kolegov (I.01), a na moj odgovor ni bilo odziva... zato še dalje iščem vašo pomoč! Hvala!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.14 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Pet Jul 27, 2012 1:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pravkar jih v hof*rju prodajajo za slabih 20 eur. Pohiti preden prodajo vse. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.49 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sob Jul 28, 2012 12:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam Letra tag xm, zelo malo rabljen. Mislim zamenjat za Brady, ker imam tam boljši (beri: cenejši ) dostop do trakov.
Če bi te zanimalo, pošlji PM. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Musty Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 8:54 Prispevkov: 1575 Aktiv.: 7.13 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Sob Jul 28, 2012 1:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
jvolk, hvala za obvestilo, sem nabavil DYMO LetraTAG. Zelo zadovoljen zaenkrat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni