|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.11 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Jul 24, 2012 8:21 pm Naslov sporočila: Avast (verjetno) blokira povezavo |
|
|
Malo se mučim z Amisovo MobiaTV.
Na androidu dela super. Na PCju pa nekako ne gre. Izpiše mi napako Prišlo je do napake, koda=8 "No Data".
Včasih dela, včasih ne. Včasih mi deluje, ko izklopim Avast včasih ne. Na Amisovi podpori mi pravijo, da mi nekaj blokira povezavo. Kako bi lahko dobil ven kaj mi blokira povezavo oz. kako bi Avast prepričal, da bi bil bolj prijazen.
Na PCju imam le Avast ter spybot. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.23 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Tor Jul 24, 2012 9:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Avast lahko začasno ugasneš in vidiš, če je avast kriv za to. Kaj pa windows firewall?
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.23 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Tor Jul 24, 2012 10:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem iz golega firbca sedaj aktiviral tole mobio in meni deluje normalno. Na računalniku imam inštaliran Avast (že vrsto let). Je pa zadeva dokaj "porazna". Siol dela dosti boljše, sicer tudi za več denarja, kar je bil poglavitni razlog, da sem migriral na Amis...
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni