|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
japek Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50 Prispevkov: 781 Aktiv.: 3.29 Kraj: Radenci
|
Objavljeno: Pon Jun 19, 2006 9:50 am Naslov sporočila: Disko luči |
|
|
Sodelavčev sin bi si rad izdelal Disko luči, za katere načrt je bil objavljen v letošnji 9/10 številjki TIM revije. Kot komparator je notri vrisan operacijski ojačevalnik AD580, katerega pa ne najdem v naših trgovinah, pa tudi podatkov o čipu nisem našel. Gre mogoče za napako, kar me v bistvu nebi čudilo, ali pa oznaka čipa ni čisto točna.
PICa 12F675 sem lahko sprogramiral z Willemom, ver. 0.97h, kot mi je svetoval Silvo, objavljen hex pa je prepisal sodelavec in izgleda uspešno, kajti stvar na testni plošči deluje.
Ja, še to. Tiskanino sem si narisal na novo, ker sem uporabil material, ki je pač v predalih. Tako sem dal noter MOC3023 in TIC225, pa RC člen zraven.
LP, Janko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.93 Kraj: 8232 Šentrupert
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
japek Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50 Prispevkov: 781 Aktiv.: 3.29 Kraj: Radenci
|
Objavljeno: Pon Jun 19, 2006 11:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Hm, to sem tudi jaz našel. Vendar bi zadeva naj bila enojni operacijski ojačevalnik, z enojnim napajanjem, v dip8 ohišju, po moje nekaj v stilu AD820.
LP, Janko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 503 dni