www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Disko luči

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
japek
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50
Aktiv.: 3.29
Kraj: Radenci

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 19, 2006 9:50 am    Naslov sporočila:  Disko luči Odgovori s citatom

Sodelavčev sin bi si rad izdelal Disko luči, za katere načrt je bil objavljen v letošnji 9/10 številjki TIM revije. Kot komparator je notri vrisan operacijski ojačevalnik AD580, katerega pa ne najdem v naših trgovinah, pa tudi podatkov o čipu nisem našel. Gre mogoče za napako, kar me v bistvu nebi čudilo, ali pa oznaka čipa ni čisto točna.
PICa 12F675 sem lahko sprogramiral z Willemom, ver. 0.97h, kot mi je svetoval Silvo, objavljen hex pa je prepisal sodelavec in izgleda uspešno, kajti stvar na testni plošči deluje.

Ja, še to. Tiskanino sem si narisal na novo, ker sem uporabil material, ki je pač v predalih. Tako sem dal noter MOC3023 in TIC225, pa RC člen zraven.

LP, Janko
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.93
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 19, 2006 10:13 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem pogledal in je tu podatki.
http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/A/D/5/8/AD580.shtml
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
japek
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50
Aktiv.: 3.29
Kraj: Radenci

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 19, 2006 11:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm, to sem tudi jaz našel. Vendar bi zadeva naj bila enojni operacijski ojačevalnik, z enojnim napajanjem, v dip8 ohišju, po moje nekaj v stilu AD820.

LP, Janko
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 503 dni