|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 19.99
|
Objavljeno: Ned Avg 26, 2012 5:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ekaderina je napisal/a: |
Borber. Zadevo rabim za osvetlitev!!!!!!!!! Če veš kdo sem, bod tolk dec, pa povej kdo si ti. Ne pa da traparije pišeš. Če si pa strokovnjak, mi pa pomagaj zadevo naredit al pa najdet na netu. |
Ti pa najprej zategni ročno!
S takim odnosom boš kmalu med nezaželjenimi.
Očitno pozabljaš, da si ti tista, ki rabi informacije! Hkrati pa škrtariš z opisom želja kot da si Škotinja z nekaj gorenjske krvi, ki od drugih pričakuje vse servirano na srebrnem pladnju, za želje pa morajo strežniki gledati v kristalno kroglo.
Pa ok, v Butalah ni za pričakovati kaj boljšega. Morda bo z novim naslovom tudi kaj kulture prišlo, če se odločiš za selitev. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ekaderina Članica

Pridružen-a: Sob 25 Avg 2012 15:22 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.07 Kraj: Dolenjska
|
Objavljeno: Ned Avg 26, 2012 5:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
MadMax je napisal/a: |
Ekaderina je napisal/a: |
Borber. Zadevo rabim za osvetlitev!!!!!!!!! Če veš kdo sem, bod tolk dec, pa povej kdo si ti. Ne pa da traparije pišeš. Če si pa strokovnjak, mi pa pomagaj zadevo naredit al pa najdet na netu. |
Ti pa najprej zategni ročno!
S takim odnosom boš kmalu med nezaželjenimi.
Očitno pozabljaš, da si ti tista, ki rabi informacije! Hkrati pa škrtariš z opisom želja kot da si Škotinja z nekaj gorenjske krvi, ki od drugih pričakuje vse servirano na srebrnem pladnju, za želje pa morajo strežniki gledati v kristalno kroglo.
Pa ok, v Butalah ni za pričakovati kaj boljšega. Morda bo z novim naslovom tudi kaj kulture prišlo, če se odločiš za selitev. |
MadMax, brez zamere. Tudi ti me ne rabiš žalit. Borber, očitno ve, kdo se skriva za mojim imenom in provocira. In nič ne škrtarim z informacijami, ker sploh ne vem kakšne informacije rabite, da mi pomagate. Sem napisala zgoraj, da sem elektro nepismena. Če se komu zdi moja prošnja žaljiva, se lahko po kraljevsko odmaknem in poiščem pomoč drugje. Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.96 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Avg 26, 2012 5:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dajte pustiti delo, ki je namenjeno moderatorjem, moderatorjem. Verjemite, da nam bo lažje. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 1 dni