www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Hladilnik Candy

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
marko1
Član
Član

Pridružen-a: Sre 15 Dec 2010 17:40
Aktiv.: 0.42
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2012 10:17 pm    Naslov sporočila:  Hladilnik Candy Odgovori s citatom

Pozdravljeni
imam hladilnik Candy podpultni, zadnje čase se sam izklopi za toliko časa, da se meso v prostoru za zmrzovanje odtali, potem se zopet sam vklopi in spetb deluje naprej normalno, star je cca leto dni, ne vem razmišljal sem , da je lahko vzrok premala cirkulacija zraka okoli njega, da bi se pregreval (upam da ni preveč neumna teorija)
Prosil bi za kakršenkoli nasvet
lep pozdrav
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ilo123
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Dec 2011 21:50
Aktiv.: 0.29
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2012 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz ko sem na hladilnik postavil polico se je zelo hitro nabral led, zato sem moral polico dvigniti, kar po mojem mnenju ni krivo, da ima hladilnik premalo zraka okoli.
marko1
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2012 10:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ne vem, hladilnik je praktično nov, toliko, da je iz garancije imam ga pa v brunarici, tako da je tudi uporabljen zelo malo (odpiranje, zapiranje vrat...)
lp
Nazaj na vrh
marko1
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2012 8:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

zopet prosim za pomoč, informacijo imam, da če je hladilnik bo frost-samočistilni, potem v prostorih z temperaturo nižjo od 15 stopinj ne dela oz. dela kot moj.Baje se da predelati, nevem kako, morda drug termostat-tle bi rabil pomoč,kajti brunarice ne ogrevam celo zimo nad 15 stopinj, ampak samo vikende, ko jo koristim
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.83
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2012 8:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, drug termostat, brez te funkcije.
Lahko daš tudi kakšnega starejšega, kapilarnega. Dobiš na raznih servisih.

damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.50
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2012 9:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rabiš prostorski termostat, na hladilnikih pa so običajno termostati, ki merijo temperaturo na uparjalniku.
marko1
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 13, 2012 3:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

če prav razumem, moj termostat meri na uparjalniku, če ga zamenjam z običajnim termostatom za hladilnik, ki ima kapilaro v prostoru za hlajenje- ne zmrzovanje bo vredu, morda zna kdo svetovati tip oz. temperaturno območje
termostata
Nazaj na vrh
marko1
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2012 10:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni
zopet bo zima, hladilnika pa še nisem usposobil, morda kdo ve, kakšen termostat naj bi dal (razpon temperature) in kje naj dam kapilaro termostata, da se mi proi temperaturi prostora med 5-10 stopinj nebi izklapljal. Zanima me , ali je zadeva zahtevna za popravilo oz, zamenjavo. Prej smo imeli 30 let star gorenje hladilnik in je zadeva delala brez problema
Hvala za nasvet
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 471 dni