|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.53 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sob Okt 13, 2012 6:40 pm Naslov sporočila: Sony Ericsson baterija |
|
|
Po še niti pol leta zmerne uporabe telefona Sony Ericsson mi nenadoma baterija namesto cca. 14 dni zdrži samo še dva. Zanima me, če ima že kdo izkušnje, če to priznajo v garancijo, da vem kaj lahko pričakujem? Če ne bo pa na Litostrojski . _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matej79 Član

Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 21:15 Prispevkov: 342 Aktiv.: 2.03 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Okt 13, 2012 6:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
A prodajalec pa drži takšne informacije za sebe kot poslovno skrivnost? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.36 Kraj: Ribn'ca
|
Objavljeno: Sob Okt 13, 2012 7:09 pm Naslov sporočila: Re: Sony Ericsson baterija |
|
|
PZUFIC je napisal/a: |
Po še niti pol leta zmerne uporabe telefona Sony Ericsson mi nenadoma baterija namesto cca. 14 dni zdrži samo še dva. Zanima me, če ima že kdo izkušnje, če to priznajo v garancijo, da vem kaj lahko pričakujem? Če ne bo pa na Litostrojski . |
ponavadi ni baterija kriva ampak sw! kakšen aparat imaš?
Najprej daj nekomu stestirati baterijo!
p.s.
zadnje čase je na toptime potrebno čakati 14-45dni .... ali več _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Sob Okt 13, 2012 7:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Matej79 je napisal/a: |
A prodajalec pa drži takšne informacije za sebe kot poslovno skrivnost? |
Če bom šel tja bom šel takoj v ponedeljek in ko bom šel jaz od doma še niti odprto ne bo. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Sob Okt 13, 2012 7:17 pm Naslov sporočila: Re: Sony Ericsson baterija |
|
|
siljo je napisal/a: |
ponavadi ni baterija kriva ampak sw! kakšen aparat imaš?
Najprej daj nekomu stestirati baterijo! |
Txt Pro. Ne vem zakaj bi bil kriv SW, če le tega nisem nič spreminjal in je do sedaj delovalo normalno.
siljo je napisal/a: |
zadnje čase je na toptime potrebno čakati 14-45dni .... ali več |
Se ne čudim. Hujši so na Tele... kjer jim rečeš, da šumi na slušalkah zamenjajo pa zvočnik. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Ned Okt 14, 2012 5:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj pa očitno spet deluje. Pa ga prej sigurno nisem polnil premalo časa, saj je sam telefon simboliziral, da je baterija polna.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni