|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dyfan Član

Pridružen-a: Sob 05 Maj 2007 9:54 Prispevkov: 652 Aktiv.: 2.95
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 12:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Čestitke in še naprej toliko zdrave pameti, kot do sedaj.
Saj ni za verjeti, da še obstaja v tem času pri nas taka firma.
Zgleda, da še ima "šentjernski petjeln" komando v rokah,
kajti drugod po naši deželi so jo že prevzele kokoši... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.07 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pet Nov 09, 2012 11:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mare,
slučajno veš, kdaj so v Šentjerneju opustili proizvodnjo klasičnih oglenoplastnih uporov ?
Sem zadnjič opazil, da iskrini upori na Ebayu dosegajo zlatarske cene.
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Pon Nov 12, 2012 3:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čestitke Mare.... Vsaj nekaj pozitivnega v tem času. _________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3411 Aktiv.: 14.91 Kraj: slo
|
Objavljeno: Pet Nov 16, 2012 11:27 am Naslov sporočila: |
|
|
če si jim pisal, si (vsaj v '80-ih) dobil škatlo uporov, zastonj. Nekaj standardnih in nekaj malo manj standardnih vrednosti. Bila je še ena Iskra v Mokronogu, se mi zdi, tam pa so imeli zastonj škatlo elko-tov
Dobil sem tudi škatlo diod iz Iskre Trbovlje, a tiste so pa res bile bolj za v smeti kot za vsaj hobi uporabo, predvsem zaradi tega, ker so bile neoznačene. Saj pomeriš, da v eno smer prevaja in v drugo ne, ampak so še pa drugi podatki
Včasih je bilo to dosti vredno, ker ni bilo ustreznih trgovin oz. vsaj jaz nisem vedel zanje. Bila je Iskra v LJ, pa nekaj je imel Hmezad v Žalcu, nekaj je pošiljal tudi Radio klub Beograd, ostalo pa po oglasih iz Sam svoj majstor, itd. _________________ ___ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni