|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zlabo Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 21:38 Prispevkov: 283 Aktiv.: 1.33 Kraj: Domžale-Kamnik
|
Objavljeno: Sre Dec 12, 2012 6:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uh bi se izognil temu na 200m...
Kot je silvo rekel, polnjena žica, pa še samo 90A?? Pljunku staljenega materiala na obdelovancu zagotovo nemoremo reči zvar.
MIG/MAG izpod 150A je dober povečini samo za pločevino... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2105 Aktiv.: 8.86 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 12, 2012 8:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
S polnjeno žico sem varil samo 1x, kmalu po nakupu MIG/MAG varilnega aparata. INOX polnjeno žico sem nabavil, ker sem rabil majhen kolut in ker nisem imel jeklenke z argonom.
Dopuščam možnost, da še sedaj ne znam varit, vendar mi takrat s polnjeno žico nikakor ni uspelo narediti zvara, ki bi držal vodo pri nadtlaku cca 0,4bar. V zvaru so bili vključki očitno porozne žlindre, skozi katere je pronicala voda.
Če misliš nabavit aparat brez možnosti priklopa jeklenke, se prej pozanimaj, kje in po kakšni ceni lahko dobiš polnjeno žico, ko bo konec akcije. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni