|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pet Avg 17, 2012 8:39 am Naslov sporočila: |
|
|
pajo je napisal/a: |
(dokler nisem zasledil te debate). |
Pajo zdaj pa takole. Ob temah veselo označuješ, naj te forum obvešča o spremembah, tvoj mail naslov pa vztrajno vrača:
Koda: |
Your message to <XXXXXXXXXXX> was automatically rejected:
Quota exceeded (mailbox for user is full) |
Ker imam teh sporočil počasi dovolj predlagam, da tole urediš, ker bom v nasprotnem primeru uredil jaz.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pajo Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2004 8:50 Prispevkov: 687 Aktiv.: 2.90
|
Objavljeno: Pet Avg 17, 2012 8:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Frenki, hvala za opozorilo.
Mail, ki kaže da je zabasan, sem uporabil za registracijo preden sem začel uprabljati gmail. Iz tega starega maila imam narejeno preusmeritev pošte.
Ob tvojem opozorilu sem želel v svojem profilu spremeniti ta stari mail na novega, pa ga žal ne morem. Zadevo vedno nastavi nazaj na ta starega.
Če drugače ne bo šlo, bi prosil tebe ali enega od administratorjev, da mi "ročno" uredi nastavitve za drug mail. _________________ Martin Krpan je že dobro vedel zakaj je posekal lipo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pet Avg 17, 2012 10:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sporoči novi e-mail naslov na ZS, pa bom popravil.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2012 8:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Žrepko takoj uredi svoj e-mail naslov v profilu.
Citiram: |
Recipient: <xxx.yyy@amis.net>
Reason: 5.1.1 <xxx.yyy@amis.net>: Recipient address rejected: User unknown in virtual alias table |
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

|
Objavljeno: Pon Dec 31, 2012 10:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pegla takoj uredi svoj e-mail naslov v profilu.
Citiram: |
Your message to <xxxxxxx> was automatically rejected:
Quota exceeded (mailbox for user is full)
|
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni