|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4227 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2013 12:52 pm Naslov sporočila: multimedijski predvajalnik s trdim diskom |
|
|
Kateri multimedijski predvajalnik s trdim diskom so sedaj aktualni kvaliteta/cena.
Pa da razbremenim svoj računalnik (torrent odjemalec).
Sicer TV ima svoj računalnik in lahko sam predvaja iz ključkov ali trdega diska ali celo preko mreže z mojega diska vendar je tako lesen (zgublja omrežje ) , krega se s oblikami podnapisov ....
rabim za vrteti neskončne ponovitve backa jona , zvončice ...
lps
_________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
horvi Član

Pridružen-a: Čet 17 Mar 2005 16:36 Prispevkov: 156 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2013 1:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
poglej ponudbo na xtreamer.me ... meni SideWinder 2 solidno služi
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2013 2:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prepričan sem, da so današnji multimedijski predvajalniki bolj uporabni kot včasih, vendar se bo vedno našlo nekaj, kar bo manjkalo, zato sem že pred leti na televizor priključil računalnik. Računalnik predvaja vse, podpira igranje iger, brskanje po spletu in tudi resno delo za šolo ali karkoli drugega.
V dnevni sobi je torej televizor, STB HD DVR od Telemacha in računalnik, vse to pa zadostuje potrebam, nimamo niti DVD playerja, ker ga dejansko ne rabimo, ker ga lahko predvajam preko računalnika. Arhiv popularnih risank je na mrežnem diskovju... prav tako torrent odjemalec in še kaj. Za zanesljivost je mreža kar ožičena, težava je lahko le pri predvajanju BR ripov velikosti nad 35GB, saj se zgodi, da se mreža zabaše ali pa se zabaše že na samem računalniku, ki skrbi za torrente, no, v tem primeru se film najprej skopira na lokalni disk, potem dela tekoče.
Računalnik podpira in zmore delat vse, mogoče je pomankljivost le daljinsko upravljanje, zato imamo brezžično tipkovnico in miš, razmišljam pa o nakupu brezžične tipkovnice s touch padom ali kaj podobnega.
_________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matej79 Član

Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 21:15 Prispevkov: 342 Aktiv.: 2.03 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2013 9:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
PC zapakiraš v eno takšno ohišje z vsemi pripadajočimi dobrotami in imaš problem rešen. Zraven seveda pride tudi daljinski upravljalnik, zraven touch screen-a na samem ohišju.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
17.1 KB |
Pogledana: |
1713 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.69 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2013 9:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Matej, preskromen si s podatki, da bi vedel pod kaj iskati prav to ohišje?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matej79 Član

Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 21:15 Prispevkov: 342 Aktiv.: 2.03 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2013 9:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Thermaltake DH-102, drugače pa išči pod Home Theater, je kup teh ohišij. Tega sem prilepil, ker že celo večnost sanjam o njem. Pred časom je to ohišje bilo dobavljivo pri Mlacom-u, danes ga ne najdem več pri njih, imajo pa druga HTPC ohišja. Tukaj je tudi nekaj bonbončkov
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni