|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
medijskistudio Neznanec

Pridružen-a: Tor 05 Feb 2013 0:46 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2013 11:57 pm Naslov sporočila: CNC rezkalnik |
|
|
Najprej lepo pozdravljeni. Imel bi nekaj vprašanje glede CNC rezkalnika, ki bi si ga sestavil sam in bi mi poleg laserskega graviranja prišel zelo prav zaradi potreb strank.
Zanima pa me na kaj moram biti pozoren pri nakupu koračnih motorjev, programov, kontrolerjev in stvareh, ki jih še potrebujem, da bi stvar zalaufala
Hvala za vse odgovore |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ssdzkrez Član

Pridružen-a: Sre 12 Jan 2011 15:13 Prispevkov: 401 Aktiv.: 2.28 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Pon Feb 11, 2013 8:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Na forumu klikni opcijo IŠČI in vtipkaj CNC ... tema o kateri je napisanega malo morje in še nekaj zraven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
toplakd Član

Pridružen-a: Pon 12 Jul 2010 23:12 Prispevkov: 593 Aktiv.: 3.26 Kraj: Benedikt
|
Objavljeno: Pon Feb 11, 2013 7:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malenkost nižje je tema dolga že 117 strani.
LP _________________ Tukaj bo nekoč moj podpis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
silvo22 Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 18:25 Prispevkov: 510 Aktiv.: 2.82 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pon Feb 11, 2013 10:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Predvidevam da se na te reči ne spoznaš veliko, torej je pozornost odveč kajti vsak te bo skušal prinesti naokrog..... _________________ http://www.youtube.com/user/hscncmachines |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni