|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ignis Član

Pridružen-a: Pon 21 Feb 2011 10:38 Prispevkov: 485 Aktiv.: 2.77 Kraj: MB
|
Objavljeno: Čet Mar 14, 2013 10:34 am Naslov sporočila: Zaslon na telefonu na dotik poškodovan |
|
|
Zdravo!
Včeraj je bil 13 #%##, sinoči se mi je zgodila nezgoda na telefonu " touch screen je šel", telefon samsung galaxy s
Notranji del zaslona je poškodovan(razpokan) - zunanje steklo nepoškodovano, na zaslonu "kmica" ne deluje?
Kak vaš dobronameren namig izkušnja,
je v MB kak servis ali mora iti v LJ?
Lp _________________ Znanje se množi, če ga delimo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Odisej Član

Pridružen-a: Tor 25 Apr 2006 20:24 Prispevkov: 95 Aktiv.: 0.41
|
Objavljeno: Pet Maj 10, 2013 10:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Malo pozen odgovor, ampak, če te ni strah, lahko popraviš doma.
Razstavljanje telefona, če imaš malo urarskih spretnosti ni nek problem. Vprašanje je samo strošek, ki ga moraš biti v tem primeru pripravljen tvegat. Ponavadi se (na eBayu) cena displeja giblje od 50-100€ (+ ena ura tvojega dela), uradni servis ti bo računal cca dvakrat toliko.
P.s.: če se lotiš menjave, si najprej na youtube poglej kak posnetek, kako se dotični telefon razstavi. Če so steklo, touch in lcd zlepljeni skupaj, nujno išči "komplet", ker sam tega zlepiti načeloma ne moreš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ignis Član

Pridružen-a: Pon 21 Feb 2011 10:38 Prispevkov: 485 Aktiv.: 2.77 Kraj: MB
|
Objavljeno: Pet Maj 10, 2013 5:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odisej je napisal/a: |
Malo pozen odgovor, ampak, če te ni strah, lahko popraviš doma. |
Hvala za skrb, sem uredil - no ne jaz
Sem zadovoljen s storitvijo.
Polomljen zaslon sem dobil nazaj, sem si ga ogledal - ja bi šlo z veliko dobre volje in truda urediti, pa vseeno pripustim take stvari tistim, ki obvladajo.
Hvala.
Lp _________________ Znanje se množi, če ga delimo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni