|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
papagaj93 Član

Pridružen-a: Pon 06 Jun 2011 22:50 Prispevkov: 708 Aktiv.: 4.15 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 6:59 pm Naslov sporočila: Pomoč pri odklepu sistema android |
|
|
Pozdravljeni!
Danes se mi je zgodilo nekaj nepričakovanega. Ko končam klic odložim mobi na pisalno mizo, ter se grem stuširat, ko pridem nazaj pa mi piše da se moram prijaviti z GMAIL računom saj naj bi prevečkrat napačno poskusil kombinacijo za odklep
Torej, moj problem je sledeč, v telefonu sem imel vedno sklopljen način prenosa podatkov, tak oda mi ni nalagalo posodobitev, tako da se mi z mojim gmail računom ne poveže, prav tako pa nisem nikoli do gmaila dostopal prek mobilnega telefona.
Ali mogoče kdo ve kaj narediti???Če se sploh kaj da.
In kaj zaboga je telefon zgrabilo NEVEM.
Prosim za pomoč in dobronamerne nasvete!
LP Rok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.79 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 7:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Izklopi ga potem pa pojdi iskat podatke za deep reset tvojega modela. Ne pozabi odstraniti vseh kartic pred tem početjem. Namreč telefon boš tako ponastavil na tovarniške nastavitve in ga hkrati počistil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
stursc Član

Pridružen-a: Tor 08 Jun 2004 14:29 Prispevkov: 323 Aktiv.: 1.37
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 8:04 pm Naslov sporočila: Re: Pomoč pri odklepu sistema android |
|
|
papagaj93 je napisal/a: |
pa mi piše da se moram prijaviti z GMAIL računom saj naj bi prevečkrat napačno poskusil kombinacijo za odklep ]
|
Predvidevam, da gre tukaj za SMS sporočilo.
Tudi sam sem ga že dobil, kot, da nekdo hoče v moj račun, če sem pa to bil sam naj sporočilo ignoriram.
Torej, preveri, če tvoj gmail normalno deluje, potem nimaš potrebe kaj spreminjat
LP, stursc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
papagaj93 Član

Pridružen-a: Pon 06 Jun 2011 22:50 Prispevkov: 708 Aktiv.: 4.15 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa je deep reset? bom poskusil to, mogoče še malce razjasnitve kaj to je in kako to izvedem?
LP Rok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
papagaj93 Član

|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 8:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lastim pa si telefon Alcatel OT990.
LP Rok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
papagaj93 Član

|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 8:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
No zadevo sem rešil, najlepša hvala za pomoč!
Pa še tukaj napišem kako sem to rešil na mojem modelu če bo imel še kdo tak problem da bo navodilo na forumu.
Skupaj sem držal tipki za vklop in UP pri glasnosti potem ko se je odprl zaslon sem pritisnil še tipko za v menu. To je bilo to.
Še enkrat hvala.
LP Rok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 484 dni