www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Obisk sejma v Celju

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.90
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 06, 2006 7:00 pm    Naslov sporočila:  Obisk sejma v Celju Odgovori s citatom

Jutri nameravam obiskati sejem. Če bo kdo od članov foruma tam, lahko katero rečemo.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.42
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 06, 2006 7:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nisem siguren ali bom šel ali ne. Vsekakor pa bom obiskal SEJEM ELEKTRONIKE, ki bo v kratkem v Celju. Nevem točno datuma, a se bom pozanimal

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
LoLek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 1.45

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 06, 2006 8:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

trobida je napisal/a:
Nisem siguren ali bom šel ali ne. Vsekakor pa bom obiskal SEJEM ELEKTRONIKE, ki bo v kratkem v Celju. Nevem točno datuma, a se bom pozanimal

http://www.icm.si/sejmi/
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.68
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 06, 2006 8:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem imel namen, pa me žal ne bo.
Če boš hodil po hali C, se lahko oglasiš pri "štantu" naše firme.

LP

trobida
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 06, 2006 8:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LoLek hvala za link, sem že prečekiral Very Happy

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 07, 2006 8:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ravnokar s sejma. Splošni vtis zadovoljiv. Tudi domačih razstavljalcev je kar dosti. V oči mi je padel lepo narejen razstavni prostor kovinarjev OZS. Sicer pa samih razstavljalcev ter proizvajalcev elektronike ni bilo dosti. Očitno so vzrok za to zasoljene cene. (klical sem kolega, ki je običajno razstavljal na sejmu - kje ima "štant" - rekel mi je, da si zaradi cene rastavnega prostora letos ni mogel privoščit Sad )
Po sejmu obvezna pleskavica v Ameriki Wink

Je bil pa problem glede parkirišča. Parkiral sem v parkirni hiši Interspara. Da sem se premanil od krožišča do prvega križišča je bilo potrebne pol ure. Evil or Very Mad

trobida
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 07, 2006 9:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko smo ravno pri sejmih pa te reči..... Jutri grem v Avstrijo v Conrada. V Avstriji ima Conrad te dni znižane artikle; tudi do 50%. Bom videl kako se bo obneslo. Če bo kaj zanimivega napišem.

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 07, 2006 9:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če boš našel kaj zanimivega poročaj. Sem tudi sam razmišljal, da bi šel te dni malo v Graz.
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.94
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 08, 2006 4:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sva bila na celjski sejem in jaz sem bil tretjič,pa vidim enako kot že tretjič.Pričakoval sem,da bo kakšen novi pa ni dosti.Želela sva še videti manjši Cnc,pa imajo tako velike.Parkiral sem že tretjič pri gasilski dom,ki je za mene ok.
Lp
Nazaj na vrh
trobida
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 11, 2006 9:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok kot sem obljubil, bom tudi poročal. Danes sem bil v Grazu v Conradu. Moram povedati da je bila katastrofa. Conrad je namreč imel nekatere artikle znižane tudi do 50%. Ta akcija se je sicer začela v petek a sem kljub temu mislil da imajo robe dovolj. Odšel sem danes a prepozno Evil or Very Mad . Že v petek je bil menda ogromen naval.

Kar se tiče robe jim ni ostalo veliko; vsaj tiste zanimive in kvalitetne ne. Vse kar so imeli v akciji se je po večini razprodalo.

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni