www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

K: Zobna ščetka Philips Sonicare

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mi4je
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20
Aktiv.: 0.80
Kraj: Poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 22, 2013 3:19 pm    Naslov sporočila:  K: Zobna ščetka Philips Sonicare Odgovori s citatom

...če komu leži doma in jo ne uporablja, jo za "pameten" denar odkupim.

Se mi je odlomil en kovinski delček nosilca, na katerega se natakne ščetka. Drugače je ščetka še čisto vredu(elektično), pa jo je škoda, ampak ga ni servisa v Slo, ki bi bil pripravljen popravit, tako na "črno". Menda da teh ščetk sploh ne popravljajo-približno tak je bil odgovor vseh:

Kot že verjetno veste, da za omenjeno zobno ščetko ni predviden servis v smislu popravila. Sestava proizvoda je takšna, da je spajanje delov možno izvesti samo v ta namen predvidenih tovarniških obratih. Philipsovi pooblaščeni servisi nimajo tehnoloških možnosti za izvedbo popravil na nivoju drobnih delov. V primeru kakršnega koli servisiranja v smislu popravila obstaja nevarnost nadaljnjih poškodb in posledično zmanjšanja funkcionalnosti ali celo nedelovanju proizvoda.

Zato v primeru okvare zobne ščetke ali njenega dela proizvajalec Philips reši reklamacijo tako, da zamenja celotni proizvod oz. celotno držalo (v času garancije brezplačno, po preteku garancije pa proti plačilu).

Ponujajo menjavo staro za novo, ampak je stvar še skozi popolnoma predraga...

IMG_9959 (Medium).JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  116.97 KB
 Pogledana:  3 krat

IMG_9959 (Medium).JPG

IMG_9960 (Medium).JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  80.32 KB
 Pogledana:  2 krat

IMG_9960 (Medium).JPG

IMG_9963 (Medium).JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  133.08 KB
 Pogledana:  3 krat

IMG_9963 (Medium).JPG

MaTJaŽ

You'll never, never know, if you never, never go !!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.35
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 22, 2013 4:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm, jaz sem že dve ali tri takšne vrgel stran, ker je prišla vlaga v ščetko in je "pop...dila". Mehansko so bile cele. Moram pogledat, če je še doma kakšna.
Nazaj na vrh
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.22
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 22, 2013 4:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A si kaj poskusil zalepiti, recimo s "tekočo kovino" ali drugim lepilom.
Nazaj na vrh
mi4je
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20
Aktiv.: 0.80
Kraj: Poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 22, 2013 6:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@ MarkoM
o, to bi bilo super.. Pray

@ qwertz
me skrbi, da ne bi držalo-vse skupaj je zelo majhno, pa še prav na tem delu se prenašajo vibracije iz magneta(tuljave ali kar jih že ustvarja Confused ) na samo ščetko
Bom pa vseeno sposkusil, če ne dobim nobene

MaTJaŽ

You'll never, never know, if you never, never go !!
Nazaj na vrh
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 22, 2013 8:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz sem kupil "Dentasonic" v Hoferju, mislim da okoli 18€, in zadeva tudi na najnižji (od treh) stopnji tako trese, da jo je nemogoče uporabljati
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.35
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 23, 2013 9:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

psevdonim je napisal/a:
jaz sem kupil "Dentasonic" v Hoferju, mislim da okoli 18€, in zadeva tudi na najnižji (od treh) stopnji tako trese, da jo je nemogoče uporabljati

Jaz sem enkrat kupil v lidlu za 15€, tista pa sploh ni tresla. Sonicare potem takem nima zastonj visoke cene.

@mi4je
Bom danes pogledal doma, včeraj ni bilo časa.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 502 dni