|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mi4je Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Poljanska dolina
|
Objavljeno: Tor Nov 05, 2013 8:28 pm Naslov sporočila: Monitor Belinea - osvetlitev |
|
|
Imam monitor Belinea mod. 10 17 11, sicer že nekaj let star, pa vseeno, ravno "paše" v eno odprtino, zato ga mi je škoda.
Kar naenkrat mu ne dela več osvetlitev oz. dela 3 sekunde pa se ugasne. Če ga na gumbu Power ugasnem in spet prižgem dela spet 3 sec , pa spet tema.
Na pogled ni videti nič narobe...kje naj začnem iskat napako...a mu je še kaj pomoči
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
838.61 KB |
Pogledana: |
9 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
822.24 KB |
Pogledana: |
15 krat |

|
_________________ Lep Dan Še Naprej
MaTJaŽ
You'll never, never know, if you never, never go !! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
carli Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 19:02 Prispevkov: 758 Aktiv.: 4.57 Kraj: Haloze
|
Objavljeno: Tor Nov 05, 2013 8:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Videt res ni nič na plošči. Mogoče lahko zamenjaš elektrolite ni nek strošek. Potem pa preveriš transformatorja, fete... če bi imel še kašen monitor - ploščico, bi bilo lažje vsaj takoj veš če je okvara na plošči.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.85 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Tor Nov 05, 2013 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz bi zamenjal vse elektrolite in keramiko. Regulator na hladilnem rebru in preveril vse tranzistorje in fete.
Ko boš storil vse to, bo zadeva funkcionirala naprej.
_________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
laura Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 11:48 Prispevkov: 1954 Aktiv.: 10.78 Kraj: Sobota
|
Objavljeno: Pet Nov 08, 2013 11:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko so tudi žarnice
_________________ Dela kot švicarska ura-samo pokvarjena |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 1 dni