www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

18650 Li-ion
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Matej79
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 21:15
Aktiv.: 2.04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 24, 2013 1:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tukaj imaš do dobra potestirano.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
eboc
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Maj 2005 8:42
Aktiv.: 1.10

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 01, 2013 7:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ima kdo izkusnje s polnilci za 18650 za par EUR z DX-a/eBay ?
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.70
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 01, 2013 7:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam ga z DX in dela brez težav. Vtikač je bil seveda ameriški, ampak to menda ni težava. Dela na 230V.
Andrej64
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27
Aktiv.: 3.61
Kraj: Ljubljana-Črnuče

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 01, 2013 7:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za silo so, nebi jim pa popolnoma zaupal. Celico sicel lepo napolnijo, vendar se polnenje ne ustavi popolnoma. S tem ni nč narobe, če vzameš celico iz polnilca, ko ta indicira, da je polna, če pa misliš celice puščati dalj časa v samem polnilcu (tudi ko je polnenje zaključeno) pa tole ni ravno pametna izbira.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
eboc
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Maj 2005 8:42
Aktiv.: 1.10

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 01, 2013 9:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

(@Aly) lahko zaupas keteri polnilec imas ?
Nazaj na vrh
s59ma
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31
Aktiv.: 3.01
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 01, 2013 10:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam polnilec za 2x 18650 z DX-a (SKU: 13820 ) in deluje brezhibno. Ima evropski vtikač in (pre)kratko priključno vrvico (dolžine samo cca 1m).

Tudi sam ne zaupam preveč poceni kitajski elektroniki, zato vedno polnim le po eno baterijo naenkrat, vedno na negorljivi podlagi (kamen). Po končanem polnjenju odstranim baterijo in ga izključim iz omrežja.

Zaenkrat sem zelo zadovoljen z njim (sploh s ceno).

ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.87
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 01, 2013 10:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ElGrigon je napisal/a:
tozir je napisal/a:
@ElGrigon: Si slučajno naročil sive UltraFire? Smile Te sem včeraj meril in sem prišel na 1200 mAh. Sem pa podobno razmišljal kot ti ko sem jih kupil Very Happy

Ne sedaj sem vzel SingFire Very Happy.

Me pa žalosti, da se že pakira in čaka na pošiljanje več kot dva tedna. Ta FastTech je kot DX.

Sedaj sem si na jasnem zakaj se je zavlačevalo. Pisal sem mail in dobil odgovor, da ne morejo poslati Lithium baterij, ker se zna zgoditi, da jih zavrnejo med pošiljanjem.
Kupnino sem dobil povrnjeno.

Matej79
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 21:15
Aktiv.: 2.04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 01, 2013 11:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če nebi bil tak nejeverni Tomaž, in pogledal ter prebral katero od povezav, ki sem jih podal v predhodnjih dveh objavah bi ti bilo marsikaj dosti prej jasno. Ampak očitno se nekateri tukaj trudijo zastonj, da lahko drugi po daljši poti prihajajo do rešitev. Že mora biti tako. In ja, kitajci so prepovedali letalski promet za vse baterije, ki niso del kupljene naprave, in ne samo za baterije z litijevo kemijo. Razlog? Številne letalske nesreče. Kar pa je še največji kretenizem, je pa itak, da je do nesreč najpogosteje prihajalo zaradi uporabe litijeve kemije v samem letalu in ne toliko zaradi tovora, slabega pakiranja in ravnanja s pošiljkami itd, itd.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stran 7 od 7

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni