|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
tonko Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45 Prispevkov: 541 Aktiv.: 2.28 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Pon Dec 02, 2013 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
nakamichi je napisal/a: |
Nabavil sem zgoraj omenjenega N9340B, zelo zadovoljen z nakupom, tudi baterija zdrži 2 uri Zasede ne skoraj nič prostora in ima vse zahtevane funkcijonalnosti skupaj s torbo za terensko delo
L.P.,
Miha |
Tudi sam nekaj razmišljam o nabavi spektralnega analizatorja.
Zanima me koliko si dal za N9340B, koliko je cena novega ?
Kaj te je motilo pri Hamegu HMS3000 ? Jaz sem si ogledoval HMS3010 s tracking generatorjem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5537 Aktiv.: 24.03 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Pon Dec 02, 2013 3:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekje 03/2014 bo prišla ven tudi nova Aaronia, ki bo imela vse potrebno (tracking generator itd.) - na productronici sem se že igral z njo in je prav fletna zadevica.
Malo pogooglaj še to (aaronia spectran 5). Cena nove bo nekje med 3-5 keur, odvisno od frekvenčnega območja in dodatnih opcij.
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nakamichi Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.68 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pon Dec 02, 2013 3:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem tudi želel testirati HMS3010 a žal je uvoznik lahko dobavil za testiranje le HMS3000. Razočarala me je tako kvaliteta izdelave kakor tudi funkcijonalnost, inštrument ne omogoča nobene meritve, samo Markerje ima. Težave z avtomatsko nastavitvijo časa preleta pri spremembi širine sit itd. Vse to pri 4k€+DDV.
Za ceno novega N9340B se lahko obrneš na Amiteh d.o.o., ti bodo z veseljem posredovali aktualne cenike.
Glede cene pa lahko rečem, da je bil cenejši od Hamega. Ima pa še sledilni izvor, omogoča vse potrebne meritve in ima omogočen predojačevalnik ter seveda je prenosen...ni primerjave.
L.P.,
Miha |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni