|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matejl Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 22:12 Prispevkov: 121 Aktiv.: 0.64 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Ned Dec 29, 2013 11:20 pm Naslov sporočila: Kopiranje programa |
|
|
za prenosni računalnik imam 2 diska (enega večjega in enega manjšega) na obeh pa imam raznorazne licenčne programe ki potrebujejo zahtevno aktivacijo.
zanima me kako bi lahko prenesel te programe brez da bi jih moral na novo inštalirati. Obstaja mogoče kak program za to ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.60 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Ned Dec 29, 2013 11:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če drugače ne gre pogledaš po internetu za vsak program kam shrani licence. Verjetno v svojo mapo in pa še kam v register kakšen podatek. Sicer bi verjetno tudi slika diska rešila ta problem.
Jaz imam recimo tako narejeno za program za risanje vezij, ker imam pač knjižnice po svoje razporejene, popravljene podatke in podobno. Najprej poskrbim, da so knjižnice vedno na istem mestu potem pa samo še poženem "regedit" file in zadeva je kot je bila. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
me2d Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10 Prispevkov: 291 Aktiv.: 1.52
|
Objavljeno: Pon Dec 30, 2013 6:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Meni je kolega z Acronis-om naredil sliko diska in jo na nov računalnik (povsem drug hardware) prenesel kot universal restore. Ob zagonu je bilo treba na novo naložiti nekaj driverjev (grafična in nekaj drugih), ampak vsi programi, ki so bili instalirani na prejšnjem računalniku, mi delajo tudi na novem . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni