|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70667.04
|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 8:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Aljosa Član

Pridružen-a: Pet 15 Sep 2006 11:43 Prispevkov: 149 Aktiv.: 0.65 Kraj: Trbovlje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.97
|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 8:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj lepo, da ste za hece, ne razumem pa, kako ste lahko povsem spregledali tole temo .
Saj ne, da bi nekomu reklamo delal (avtor tiste teme nisem jaz, niti ga ne poznam), a predlagam, da lastniki spektralcev iz čiste radovednosti preverite svoje prenosnike.
Pri toliko čipovja v računalniku se da zlahka v nek čip vgraditi malodane poljubno vohunsko funkcijo, ki neopažena čaka na začetek delovanja. Ena osamljena vez na tiskanini je lahko antena ... Potem je potreben samo še takšen ali "drugačen" ukaz (programski, radijski,...), da se zadevo vklopi na daljavo. _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Aljosa Član

|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 9:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sej to re kar pravis. Pa znano je da je NSA dongle dajala na USBje prenosnikov na floridi in je baje blo mozno na 8milj dalec sniffat. Samo mi smo malo na hec obrnili. Mislim da imamo vsi prevec dolgocasna zivljenja da bi bili zanimivi za take institucije. Vsaj jaz.
Smeh je pa pol zdravja. Namesto tabletkeza dobro voljo pa takole kaksno zagodemo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70667.04
|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 9:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Aljosa Član

|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 10:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Haha. Pa ti si res ali bil zaprt ali pa si eden od 'njih' da poznas vse te metode.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 15.96
|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni, ki nisem toliko tehničen tip, so pa živega človeka podtaknil!
Me posluša, kaj ponoči med pred in po spanju govorim in potem po mobilnem telefonu sporoča naprej. Prav gotovo, ker skoraj vedno govori po njem.
In sedaj, ko sem to ugotovil in ne govorim vedno- raje molčim, pa ima telefon na ušesu in nič ne govori. Samo posluša..
Pa nikakor ne morem ugotoviti kako, ampak tudi to je res. Ta živi človek se multiplicira in tako so poleg mene in podtaknjenega živega človeka sedaj še eni mali živi človečki. Ki me samo poslušajo in mi nagajajo. Potem pa vse, kar rečem in povem ter naredim, drugim na vasi povedo. Baje so prišli iz notranjosti podtaknjenega velikega živega človeka. Še nisem ugotovil.
Mi je pa dober prijatelj (ko sem se zasledovalcev znebil) v gostilni ob kozarcu(ih) rujnega namignil, da se s tem Mosad ukvarja.
Ma orka putana, od kje pa bi bil njim zanimiv?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.96
|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
lojzek je napisal/a: |
Meni, ki nisem toliko tehničen tip, so pa živega človeka podtaknil!
Me posluša, kaj ponoči med pred in po spanju govorim in potem po mobilnem telefonu sporoča naprej. Prav gotovo, ker skoraj vedno govori po njem.
In sedaj, ko sem to ugotovil in ne govorim vedno- raje molčim, pa ima telefon na ušesu in nič ne govori. Samo posluša..
Pa nikakor ne morem ugotoviti kako, ampak tudi to je res. Ta živi človek se multiplicira in tako so poleg mene in podtaknjenega živega človeka sedaj še eni mali živi človečki. Ki me samo poslušajo in mi nagajajo. Potem pa vse, kar rečem in povem ter naredim, drugim na vasi povedo. Baje so prišli iz notranjosti podtaknjenega velikega živega človeka. Še nisem ugotovil.
Mi je pa dober prijatelj (ko sem se zasledovalcev znebil) v gostilni ob kozarcu(ih) rujnega namignil, da se s tem Mosad ukvarja.
Ma orka putana, od kje pa bi bil njim zanimiv?  |
Ti se raje izogibaj metilca  _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70667.03
|
Objavljeno: Pet Jan 17, 2014 12:16 am Naslov sporočila: |
|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 15.96
|
Objavljeno: Pet Jan 17, 2014 7:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Aha, a pol niso tisti škodljivci samo pri meni?
Aja, fletkan filmček.
Pa še to: jest se metilca izogibam, pijem samo šmarnico  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
laura Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 11:48 Prispevkov: 1954 Aktiv.: 10.78 Kraj: Sobota
|
Objavljeno: Pet Jan 17, 2014 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm pa sem si mislil da sem jaz čudak  _________________ Dela kot švicarska ura-samo pokvarjena |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 5 dni