www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

A je res?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Dobra volja je najbolja, ...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70667.04

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2014 8:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Aljosa
Član
Član

Pridružen-a: Pet 15 Sep 2006 11:43
Aktiv.: 0.65
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2014 8:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Borisz odsedaj gledam drugače nate. Sem vedel, da si ti Kal-El. Jor-el-ov sin iz planeta Kriptonit. Pray

http://www32.myfantasyleague.com/fflnetdynamic2013/33950_franchise_icon0005.jpg
Nazaj na vrh
igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 15.97

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2014 8:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj lepo, da ste za hece, ne razumem pa, kako ste lahko povsem spregledali tole temo Shocked Shocked Anxious Anxious Silenced Silenced .

Saj ne, da bi nekomu reklamo delal (avtor tiste teme nisem jaz, niti ga ne poznam), a predlagam, da lastniki spektralcev iz čiste radovednosti preverite svoje prenosnike.

Pri toliko čipovja v računalniku se da zlahka v nek čip vgraditi malodane poljubno vohunsko funkcijo, ki neopažena čaka na začetek delovanja. Ena osamljena vez na tiskanini je lahko antena ... Potem je potreben samo še takšen ali "drugačen" ukaz (programski, radijski,...), da se zadevo vklopi na daljavo.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Aljosa
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2014 9:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sej to re kar pravis. Pa znano je da je NSA dongle dajala na USBje prenosnikov na floridi in je baje blo mozno na 8milj dalec sniffat. Samo mi smo malo na hec obrnili. Mislim da imamo vsi prevec dolgocasna zivljenja da bi bili zanimivi za take institucije. Vsaj jaz.

Smeh je pa pol zdravja. Namesto tabletkeza dobro voljo pa takole kaksno zagodemo.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70667.04

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2014 9:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
Aljosa
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2014 10:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Haha. Pa ti si res ali bil zaprt ali pa si eden od 'njih' da poznas vse te metode. Pray
Nazaj na vrh
lojzek
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00
Aktiv.: 15.96

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2014 10:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni, ki nisem toliko tehničen tip, so pa živega človeka podtaknil!

Me posluša, kaj ponoči med pred in po spanju govorim in potem po mobilnem telefonu sporoča naprej. Prav gotovo, ker skoraj vedno govori po njem.

In sedaj, ko sem to ugotovil in ne govorim vedno- raje molčim, pa ima telefon na ušesu in nič ne govori. Samo posluša..

Pa nikakor ne morem ugotoviti kako, ampak tudi to je res. Ta živi človek se multiplicira in tako so poleg mene in podtaknjenega živega človeka sedaj še eni mali živi človečki. Ki me samo poslušajo in mi nagajajo. Potem pa vse, kar rečem in povem ter naredim, drugim na vasi povedo. Baje so prišli iz notranjosti podtaknjenega velikega živega človeka. Še nisem ugotovil.

Mi je pa dober prijatelj (ko sem se zasledovalcev znebil) v gostilni ob kozarcu(ih) rujnega namignil, da se s tem Mosad ukvarja.

Ma orka putana, od kje pa bi bil njim zanimiv? Mad
Nazaj na vrh
ro-bi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2014 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lojzek je napisal/a:
Meni, ki nisem toliko tehničen tip, so pa živega človeka podtaknil!

Me posluša, kaj ponoči med pred in po spanju govorim in potem po mobilnem telefonu sporoča naprej. Prav gotovo, ker skoraj vedno govori po njem.

In sedaj, ko sem to ugotovil in ne govorim vedno- raje molčim, pa ima telefon na ušesu in nič ne govori. Samo posluša..

Pa nikakor ne morem ugotoviti kako, ampak tudi to je res. Ta živi človek se multiplicira in tako so poleg mene in podtaknjenega živega človeka sedaj še eni mali živi človečki. Ki me samo poslušajo in mi nagajajo. Potem pa vse, kar rečem in povem ter naredim, drugim na vasi povedo. Baje so prišli iz notranjosti podtaknjenega velikega živega človeka. Še nisem ugotovil.

Mi je pa dober prijatelj (ko sem se zasledovalcev znebil) v gostilni ob kozarcu(ih) rujnega namignil, da se s tem Mosad ukvarja.

Ma orka putana, od kje pa bi bil njim zanimiv? Mad

Ti se raje izogibaj metilca Mr. Green

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70667.03

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 17, 2014 12:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
lojzek
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 17, 2014 7:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha, a pol niso tisti škodljivci samo pri meni?

Aja, fletkan filmček.

Pa še to: jest se metilca izogibam, pijem samo šmarnico Wink
Nazaj na vrh
laura
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 11:48
Aktiv.: 10.78
Kraj: Sobota

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 17, 2014 12:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmmm pa sem si mislil da sem jaz čudak Brick wall
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Dobra volja je najbolja, ... Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 5 dni