|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
KMX Član

Pridružen-a: Sre 28 Jan 2009 16:49 Prispevkov: 308 Aktiv.: 1.55 Kraj: NOVA CERKEV
|
Objavljeno: Pon Jan 20, 2014 11:25 am Naslov sporočila: Izbira frekvenčnega pretvornika |
|
|
Pozdravljeni!
Za brusilni stroj bi potreboval frekvenčni pretvornik moči 3kW z analognim vhodom za določanje frekvence, kakšnim analognim in digitalnim izhodom (če pride do napake...) ter da ima možnost priključitve zaviralnega upora.
Kaj priporočate?
Lp, Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.23 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Jan 20, 2014 12:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
To kar si naštel ima dejansko vsak frekvenčnik. _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KMX Član

Pridružen-a: Sre 28 Jan 2009 16:49 Prispevkov: 308 Aktiv.: 1.55 Kraj: NOVA CERKEV
|
Objavljeno: Pon Jan 20, 2014 1:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dobro, kaj pa proizvajalci? Kateri "se obnesejo" (kvaliteta/cena)?
Lp, Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14670 Aktiv.: 61.99 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Jan 20, 2014 1:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas na firmi imamo "vsega". Največ je Sew-a. Sledi Vat, Vacon, Siemens, Hitachi... Praktično z nobeno firmo ni nekih problemov. V podjetju, kjer sem bil prej zaposlen sem imel še največ težav z Lenze serija 2000, če se ne motim.
Vzemi tistega za katerega imaš kje v bližini podporo ter servis. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vajdo Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06 Prispevkov: 1088 Aktiv.: 4.60 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Pon Jan 20, 2014 3:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dobre cene in podporo sem pri zadnjih dveh nakupih dobil v go-to. Vzel sem frekfenčnik serije e2, v ip66 ohišju, kar je včasih potrebno, da ni potrebe po dodatni škatli. Imajo tudi navodila v Slo. jeziku. _________________ Lep pozdrav, Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.90 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Pon Jan 20, 2014 4:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
tudi razni kitajski niso slabi in imajo običajno vse v enem in enostavno uporabo.
Lenze npr je s tistimi njihovimi parametri in konzolo precej nepraktičen oz. drag. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
freshman Član

Pridružen-a: Tor 16 Mar 2010 0:16 Prispevkov: 149 Aktiv.: 0.80 Kraj: Notranjska
|
Objavljeno: Tor Jan 21, 2014 7:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Control Techniques model COMMANDER SK priporočam jaz.
Odlična preprosta zadeva.
Dobiš ga v PS Logatec. Glede navodil ni problema ker imajo vse prevedeno v slo. in tudi dobro podporo nudijo. Z nastavitvami ni nekih težav le pravilno vneseš podatke iz napisne ploščice motorja in že lahko uporabljaš osnovne nastavitve frekvenčnika.
Pri njih je bilo mogoče dobiti celo popravljene frekvenčnike z delno garancijo in občutno cenejšo ceno. Enega takega sem že vgradil za regulacijo hitrosti transportnega traka in deluje BP.
Pokliči in povprašaj ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 486 dni