www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

ebay - težava pri plačilu (paypal)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
malci
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05
Aktiv.: 4.03
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 26, 2014 10:28 am    Naslov sporočila:  ebay - težava pri plačilu (paypal) Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Že v petek, včeraj in danes sem poskušal kupti določen artikel na ebay.de ali ebay.co.uk , a mi vedno potem, ko poskušam plačati (ko se logiram v Paypal račun ) izpiše:

Return to merchant and try a different payment method
"We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available)"

V paypal se sicer lahko logiram brez težav

Do sedaj sem vedno kupoval preko ebay.com, in ni bil nikoli problem.

Pozna kdo vzrok (in rešitev) za to?

lp
uroš

SiByte
Član
Član

Pridružen-a: Pet 18 Mar 2011 17:01
Aktiv.: 1.80
Kraj: Sv. Trojica v Slov. g.

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 26, 2014 10:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ponavadi to napiše takrat ko ni dovolj denarja na računu.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
malci
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05
Aktiv.: 4.03
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 26, 2014 12:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri meni to ne bo problem, vsaj mislim da ne, ker je na kreditni kartici, s katero je povezan PayPal račun na voljo še ves limit (250€), željeni artikel pa ima ceno 40€.

Ali je pač na nemškem in angleškem e bayu kaka drugača politika, da moraš na paypal računu imeti dobroimetje?

lp
uroš

Waldo
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50
Aktiv.: 1.47
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 26, 2014 12:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ravno v petek sem kupoval, pa ni bilo nobenih težav. Na PP račun imam vezano navadno kreditno kartico MC (brez stanja na računu), pa ni bilo nikjer in nikoli težav, ne glede na "nacionalnost" Ebaya.

AFAIK Ebay s plačilom nima nič, od PP dobi samo status, ali je plačano ali ne, in kontaktne podatke.

Aja, pa prodajalec sploh sprejema PP?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dingo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Dec 2005 21:52
Aktiv.: 1.16
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 26, 2014 2:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Preveri še veljavnost kartice, da slučajno ni že potekla....
Xbolha
Član
Član

Pridružen-a: Pon 11 Mar 2013 9:20
Aktiv.: 0.94
Kraj: Ljubljana- Dolenjska

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 26, 2014 7:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To se mi je zgodilo samo enkrat. Pač nisem bil pozoren na to, da prodajalec ne sprejema paypala.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni