|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
malci Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05 Prispevkov: 873 Aktiv.: 4.03 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 10:28 am Naslov sporočila: ebay - težava pri plačilu (paypal) |
|
|
Pozdravljeni!
Že v petek, včeraj in danes sem poskušal kupti določen artikel na ebay.de ali ebay.co.uk , a mi vedno potem, ko poskušam plačati (ko se logiram v Paypal račun ) izpiše:
Return to merchant and try a different payment method
"We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available)"
V paypal se sicer lahko logiram brez težav
Do sedaj sem vedno kupoval preko ebay.com, in ni bil nikoli problem.
Pozna kdo vzrok (in rešitev) za to?
lp
uroš _________________ Elektronika za hobi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SiByte Član

Pridružen-a: Pet 18 Mar 2011 17:01 Prispevkov: 312 Aktiv.: 1.80 Kraj: Sv. Trojica v Slov. g.
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 10:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Ponavadi to napiše takrat ko ni dovolj denarja na računu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
malci Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05 Prispevkov: 873 Aktiv.: 4.03 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 12:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri meni to ne bo problem, vsaj mislim da ne, ker je na kreditni kartici, s katero je povezan PayPal račun na voljo še ves limit (250€), željeni artikel pa ima ceno 40€.
Ali je pač na nemškem in angleškem e bayu kaka drugača politika, da moraš na paypal računu imeti dobroimetje?
lp
uroš _________________ Elektronika za hobi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Waldo Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50 Prispevkov: 316 Aktiv.: 1.47 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 12:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ravno v petek sem kupoval, pa ni bilo nobenih težav. Na PP račun imam vezano navadno kreditno kartico MC (brez stanja na računu), pa ni bilo nikjer in nikoli težav, ne glede na "nacionalnost" Ebaya.
AFAIK Ebay s plačilom nima nič, od PP dobi samo status, ali je plačano ali ne, in kontaktne podatke.
Aja, pa prodajalec sploh sprejema PP? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dingo Član

Pridružen-a: Sob 03 Dec 2005 21:52 Prispevkov: 274 Aktiv.: 1.16 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 2:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preveri še veljavnost kartice, da slučajno ni že potekla.... _________________ Vedno me kaj zanima.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Xbolha Član

Pridružen-a: Pon 11 Mar 2013 9:20 Prispevkov: 140 Aktiv.: 0.94 Kraj: Ljubljana- Dolenjska
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 7:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
To se mi je zgodilo samo enkrat. Pač nisem bil pozoren na to, da prodajalec ne sprejema paypala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni