|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
krko Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2012 22:19 Prispevkov: 451 Aktiv.: 2.90 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2014 5:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bravo.
Lahko bolj podrobno opišeš projekt? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2014 7:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
skalpel je napisal/a: |
Bom se potrudil in naredil članek za revijo  |
BRAVO! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
besoft Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2012 10:22 Prispevkov: 585 Aktiv.: 3.63 Kraj: Žižki - Prekmurje
|
Objavljeno: Čet Jun 05, 2014 4:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
LEDuser je napisal/a: |
Rezkam in se čudim zakaj se mi je na lepem zlomil rezkar. Kupil sem neke "čip" rezkarje z eBay-a (Huda roba) in sem uspel polomiti kar tri (zaenkrat). Potem sem ugotovil, da grem mogoče malo prehitro in sedaj rezkam z 150mm/min v globino 0,15mm. Eno stran sem porezkal perfektno potem pa se je kar naenkrat odlomila špička. Ne vem ali je to posledica vročine ali obrabljenosti ali pa črne magije.
Mogoče ve kje bi kupil malo boljši rezkar 0,2mm za PCB-je s katerim bi lahko naredil kompletek ploščic ne pa ene s kompletkom rezkarjev? |
Jaz nabavljam v Sorotecu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SiByte Član

Pridružen-a: Pet 18 Mar 2011 17:01 Prispevkov: 312 Aktiv.: 1.80 Kraj: Sv. Trojica v Slov. g.
|
Objavljeno: Čet Jun 05, 2014 4:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni tud njihove večkrat zlomi  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni