www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Spajkalna postaja 2v1 852D

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tr00g33k
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 15 Jun 2014 10:08
Aktiv.: 0.04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 13, 2014 11:01 am    Naslov sporočila:  Spajkalna postaja 2v1 852D Odgovori s citatom

Lep pozdrav,

V prejšnji temi, ki sem jo odprl sem spraševal za inštrukcije popravil matičnih plošč, sedaj pa me zanima ali bi bila ta spajkalna postaja 2 v 1 852D, pirmerna za nekega začetnika, da bi se lahk učil in bi s to postajo odstranil čipe in ostale potrebne komponente iz matične plošče. Prav veliko več denarja si ne morem privoščiti za spajkalnik, trenutno imam enega čisto poceni vendar ni primeren in z njem ne morem narediti popolnoma nič.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
GopherB
Član
Član

Pridružen-a: Čet 10 Mar 2011 11:44
Aktiv.: 0.52
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 13, 2014 5:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljen,

tale postaja izgleda zelo vredu. Z nekaj podobnega sem začel jaz, toda brez fena (zelo uporaben).
Poskusi najti enak produkt na nemškem e-bayu, tako, da bo država pošiljanja Nemčija. Tako se boš izognil carinskim dajatvam.
Nazaj na vrh
tr00g33k
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 15 Jun 2014 10:08
Aktiv.: 0.04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 13, 2014 6:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj postaja na povezavi je iz nemčije in je cena s poštnino 72€, davka pa se ne plača ker je iz Evrope, sem se tudi že odločil da jo jutri naročim, upam da bo delovala vredu. V kolikor pa ima kdo kakšne konkretne negativne/pozitivne izkušnje pa prosim za mnenje. GopherB hvala za mnenje.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 2 dni