|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Merlin Član

Pridružen-a: Sob 29 Dec 2007 0:47 Prispevkov: 289 Aktiv.: 1.36
|
Objavljeno: Čet Jul 24, 2014 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
A se da ta priklopit na moj računalnik, ki ima ATA priklop, je za to kakšen vmesnik, če bi se dalo, bi ga vzel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Jul 24, 2014 9:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Merlin je napisal/a: |
A se da ta priklopit na moj računalnik, ki ima ATA priklop, je za to kakšen vmesnik, če bi se dalo, bi ga vzel. |
Ne ne da se. Vsaj enostavno ne. To je precej novejši disk. Če potrebuješ ATA imam tudi nekaj teh diskov. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.46 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Pet Jul 25, 2014 7:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Prvo kot prvo, namen tega posta ni da bi spravil temo v offtopic, želim samo pomagati
Darko, nekako se ne strinjam popolnoma s tem, kar si napisal
Primer: klik
To je primer. Kolegu sem že pred časom nabavil takšen adapter in mu še vedno deluje brez problemov. Uporablja ga kakšno leto. Edina stvar, ki sva jo ugotovila je, da mora biti na kabel priklopljen kot master. Kot slave ne deluje, niti ne deluje, če je na isti kabel priključena še ena naprava kot slave.
Mojih 5 centov  _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Merlin Član

Pridružen-a: Sob 29 Dec 2007 0:47 Prispevkov: 289 Aktiv.: 1.36
|
Objavljeno: Sob Jul 26, 2014 7:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Najlepše se zahvaljujem obema, da ne smetim teme, kar je moja navada, bi se priporočal za drug disk, ker bi obstoječega zaradi arhiva rad še uporabljal dokler gre, mogoče na ZS. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DusanK Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46 Prispevkov: 1972 Aktiv.: 12.87 Kraj: Medvode - med vodami
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni