|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
smartgsm Član

Pridružen-a: Sob 10 Apr 2004 11:54 Prispevkov: 364 Aktiv.: 1.54
|
Objavljeno: Pon Apr 26, 2004 8:25 am Naslov sporočila: Kako crackta program? |
|
|
Obcasno rabim en programcek, ki je zame zelo uporaben, zal pa je cena tako visoka, da se ga ne morem privosciti.
Ker pa je skoraj vsak mesec nova verzija , jaz pa imam skoraj 2 leti stare crack me zanima:
-kaksen je postopek da se izdela crack?
jaz sem poskusil programcek dissaseblirati pred in po cracku, tako da sem poiskal razlike, ki jih naredi patch program.
Potem se dissasembliral najnovešo verzijo in sem poskusil najdt lokacijo, kjer se naredi psrememba kode. Lokacijo sem nasel, zal pa moje modifikacije niso prinesle kaksenga uspega
ALi kdo od vas zna narediti crack ?
za vsako uporabno informacijo dam (beer).
lp
Greg |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
b0j3 Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52 Prispevkov: 117 Aktiv.: 0.49
|
Objavljeno: Pon Apr 26, 2004 8:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Evo uporabne informacije:
www2 pravila:
Pravilo št. 5: Intelektualna lastnina
Forum ima pravico do neobjave, krajšanja ali spremembe vseh prispevkov uporabnikov, če ti prispevki kršijo pravila te strani. Prepovedano je povpraševanje, iskanje in objavljanje kakršnihkoli podatkov, ki bi kršili pravo intelektualne lastnine. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni