|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.41 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Pet Dec 01, 2006 7:36 pm Naslov sporočila: Naj živi televizija! |
|
|
Nove tehnologije ne bodo povzročile smrti televizije, temveč samo spremembo distribucije in dostopa do vsebin.
Pri podjetju eMarketer so prepričani, da so napovedi o smrti televizije in izgubi milijard USD oglasnih prihodkov zaradi digitalnih videorekorderjev, videa na zahtevo in prihajajočih spletnih platform napačne. Čeprav dejansko prihaja do sprememb na področju distribucije in dostopa do televizijskih vsebin in fragmentacije občinstva, nove tehnologije prinašajo tudi nove priložnosti. Analitiki tako celo napovedujejo, da bodo ljudje v prihodnosti gledali več televizije, spremenili se bodo le načini - prek televizijskega sprejemnika, interneta, osebnega računalnika in prenosnih naprav.
Vir: 24ur _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Brozzy Član

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 8:09 Prispevkov: 210 Aktiv.: 0.92 Kraj: Zagorica -> Dobrepolje -> Grosuplje -> Slovenija
|
Objavljeno: Pet Dec 01, 2006 8:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz osebno že nekaj let ne gledam televizije. Tako da zame televizija že ne obstaja več. _________________ ________________________________
ambri... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.96 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Dec 01, 2006 10:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pred letom in pol nisem bil sposoben prav nič. Ležal sem in opazoval okolje ( bolezen). In zato sem prijel za daljince - ko sem pritiskal na TVsat tipke, sem izzval smeh cele družine. Sin mi je pojsanil: "Satelitska že skoraj 2 leti ne dela več"!
In nihče se zato ni razburjal. Niti toliko ne, da bi jaz to izvedel... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 1 dni