|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zoki19 Član

Pridružen-a: Čet 05 Nov 2009 21:17 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.11 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Sep 17, 2013 3:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem sem rešil. Težavo mi je povzročal .txt file, ki je bil v več podmapah. Ko sem .txt file premaknil v eno mapo direktno na C disk je zadeva zalaufala.
_________________ lp
Zoki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
4AllDemolition Član

Pridružen-a: Tor 08 Maj 2007 15:35 Prispevkov: 164 Aktiv.: 0.74
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.38
|
Objavljeno: Sre Nov 26, 2014 7:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na spremenljivki number oz. number to be converted je mogoče nastavljen format, da ne prikazuje decimalnih števil. Poglej v nastavitve teh spremenljivk, če je pravilen format.
EDIT: Vidim da imaš format %,;%f. To boš moral spremeniti, da bo prav glede na tvoj vhodni podatek, potem pa bi moralo delat (vejico spremeniš v piko: %.;%f).
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
4AllDemolition Član

Pridružen-a: Tor 08 Maj 2007 15:35 Prispevkov: 164 Aktiv.: 0.74
|
Objavljeno: Sre Nov 26, 2014 9:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
RUros je napisal/a: |
Na spremenljivki number oz. number to be converted je mogoče nastavljen format, da ne prikazuje decimalnih števil. Poglej v nastavitve teh spremenljivk, če je pravilen format.
EDIT: Vidim da imaš format %,;%f. To boš moral spremeniti, da bo prav glede na tvoj vhodni podatek, potem pa bi moralo delat (vejico spremeniš v piko: %.;%f). |
Hvala deluje ( , ) spremenil v ( . ) .
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
76.72 KB |
Pogledana: |
8 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni