|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
1tilen Član

Pridružen-a: Sre 30 Okt 2013 22:03 Prispevkov: 75 Aktiv.: 0.53 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pet Dec 26, 2014 10:01 pm Naslov sporočila: Pisk ob izbiri INFO kanala - Kenwood th-f7e |
|
|
Živijo!
Imam ročno radijsko postajo Kenwood th-f7e. Med INFO kanale sem si spravil nekatere frekvence. Ob izbiri Info kanala št. 1 mi postaja zapiska. Poskusil sem tudi zbrisat to spominsko mesto in ga nazaj ustvaril. Po navodilih sem gledal pa nisem nič našel. Mogoče kdo ve kaj bi lahko bil razlog za ta pisk?
Lp Tilen _________________ Tilen - S52TLN |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Sob Dec 27, 2014 4:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo, tudi sam imam TH-F7 in sem zdele potestiral, če imaš vklopljen KEY BEEP (19) potem, ti piska vsakič ko pritisneš kakšno tipko in ko greš na Info kanal, zapisaka samo na prvem programskem mestu. Nastavitev za key beep nadješ v Menu-ju. Jaz imam key beep vedno na off. Pojav je normalen
LP, Danilo _________________ Drži vodu dok majstori odu.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
1tilen Član

Pridružen-a: Sre 30 Okt 2013 22:03 Prispevkov: 75 Aktiv.: 0.53 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Sob Dec 27, 2014 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za testiranje. Sem mislil, da mi javlja kakšen error.
Lp Tilen _________________ Tilen - S52TLN |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni