www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Huawei Ascend P7 ali LG G3 S

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
webmouse
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27
Aktiv.: 5.49
Kraj: Bloška planota

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 11:32 pm    Naslov sporočila:  Huawei Ascend P7 ali LG G3 S Odgovori s citatom

Ali si kdo lasti paradni model Huawei - Ascend P7 in lahko poda mnenje?

Nagibam se k nakupu tega aparata rezervna mi je seicer LG G3S (G3 - mi je predrag).

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mr.Nice
Član
Član

Pridružen-a: Sob 12 Avg 2006 11:24
Aktiv.: 0.48
Kraj: okolica Maribora

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2015 12:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po specifikacijah je Huawei boljši proti LG G3 S. Sicer ne vem kako je s podporo z updati, vendar gre moj glas za Huawei.
Če se bojiš, ker je kitajska znamka, se ne rabiš Smile Sam imam tudi kitajca in mi dela 1 leto še vse normalno. Smile

lp
Nazaj na vrh
webmouse
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27
Aktiv.: 5.49
Kraj: Bloška planota

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2015 6:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mr.Nice je napisal/a:
Po specifikacijah je Huawei boljši proti LG G3 S. Sicer ne vem kako je s podporo z updati, vendar gre moj glas za Huawei.
Če se bojiš, ker je kitajska znamka, se ne rabiš Smile Sam imam tudi kitajca in mi dela 1 leto še vse normalno. Smile

lp

Sam sem cicer HTC fan in sem že včeraj kupil ..... danes pa na spletu vidim, da so dobili tudi MATE 7 ......8 jedernik......

......sicer je za ženo .... ta 8 jedernik pa mene mika zdaj.

scolaro
Član
Član

Pridružen-a: Pon 12 Nov 2012 14:51
Aktiv.: 0.80
Kraj: Vipava

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2015 9:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz si sicer lastim Ascent P6 in moram priznati da kar se tiče delovanja je precej bolši od marsi katerega samsunga (sem jih imel kar nekaj po rokah). Tud jaz sem na začetku okleval, ampak sedaj mi ni žal da sem ga vzel.
Posodobitve pa su vsaj 2 do 3 krat letno.

Lp
Nazaj na vrh
Mr.Nice
Član
Član

Pridružen-a: Sob 12 Avg 2006 11:24
Aktiv.: 0.48
Kraj: okolica Maribora

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2015 11:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj to so te kitajske firme, ki si ustvarjajo ime na trgu in, če ne bodo dale dobrega telefona, bodo šle hitro v pozabo. Samsung tega več ne rabi, ker si je že ustvaril ime na tržišču na področju mobilne telefonije.
Kolikor pa vidim je Samsung v zatonu. Preveč hitro štanca nove modele in je vse zasičeno ter ni nekega napredka več.....

Od modela S3 naprej ni več nekih bistvenih razlik med modeli, saj pravzaprav niti nimajo več idej, kaj bi še dali v telefon, hmm mogoče, da bi lahko z njim rezal kaj? Very Happy hehehe
Nazaj na vrh
ro-bi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53
Aktiv.: 15.95

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2015 11:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam imam samsunga xcover2, brat pa huawey. Moram napisat, da njemu deluje dosti bolje- je mnogo hitrejši, spomin ima razporejen bolje. Xcover2 pa ima omejen spomin in še aplikacije se nalagajo na del spomina, ki je manjhen in hitro zašteka vse skupaj. Link tosd ne deluje, dokler telefon ni rootan in še potem deluje le pogojno.
Mehansko je sicer odporen, a za uporabo je slab. Bratov kitajc pa dela kot bomba.
Res, samsung ni več tisto, kar sem pričakoval...

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni