|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
simeon Član

Pridružen-a: Pon 21 Maj 2007 21:55 Prispevkov: 118 Aktiv.: 0.53 Kraj: Šentjernej
|
Objavljeno: Pet Mar 27, 2015 7:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Meni tvojih povezav ne odpre, ker naj bi strani vsebovale viruse.
Ponavadi je težava z dostopom do sql baze.
Če imaš sql bazo na istem strežniku moraš v mysql_host vpisati localhost.
_________________ Sej bo bolš! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kunte Član

Pridružen-a: Ned 08 Feb 2004 12:58 Prispevkov: 348 Aktiv.: 1.46 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pet Mar 27, 2015 8:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Ker sem z orodjem cleanup reloud account pobrisal vso vsebino potem nisem imel več dostopa do mape kjer naj bi imel shranjene datoteke. Pisal sem adminu pa mi je priporočil naj zbrišem račun in ga ponovno ustvarim. Tukaj srm zopet obtičal zaradi joomle. Na strežnik sem prenesel spletno stran vendar ne vem zakaj jo ne prikaže. Najprej mi je c panelu pisalo da moram posodobiti DNS štrežnike ,kjer sem domeno registriral. Sicer je že precej časa kar sem registriral domeno in sem že pozabil kaj moram vse naredit. Še enkrat sem vpisal strežnike in sedaj čakam da se bo stvar posodobila.
_________________ LP Kunte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Mar 27, 2015 9:31 am Naslov sporočila: Kam naložiti |
|
|
Rineš datoteke na pravo mesto? Tole je važno, poglej sliko!
Ta stran je na Hostinger serverju, pa nimam nobenih problemov z nalaganjem in prometom na strani.
Za prenos uporabljam F T P Commander Deluxe + Scheduler, ki ga že leta pomagam prevajati v slovenščino in tako dobivam program brezplačno (polno verzijo).
Upam, da ti bo to pomagalo.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
22.84 KB |
Pogledana: |
12 krat |

|
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kunte Član

Pridružen-a: Ned 08 Feb 2004 12:58 Prispevkov: 348 Aktiv.: 1.46 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pet Mar 27, 2015 9:56 am Naslov sporočila: |
|
|
To vem da mora bit vse v mapi public_html. Bom popoldan še enkrat poskusu maložit vse na server, ker zdaj nimam dostopa, do racunalnika.
Problem z serverjem se je uredil ostaja pa problem z joomlo. Ker nisem imel prave verzije joomle se instalacija ni mogla začeti. Po namestitvi Joomla_2.5.28-Stable-Full_Package na server se mi ustavi pri koraku 6 Main configuration.
Ko kliknem next se začne instalacija vendar se ne premakne nikamor. Čakal sem 1 uro vendar ni napredka. Delaal sem po navodilih iz mojega prejsnega posta.
_________________ LP Kunte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni