|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mzmarez Član

Pridružen-a: Tor 22 Jan 2008 19:03 Prispevkov: 184 Aktiv.: 0.87 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jun 21, 2015 2:33 pm Naslov sporočila: Indikator pretoka vode |
|
|
Na vikendu bi rad imel na treh mestih pipe, ki bodo dobivale toplo vodo iz bojlerja, ki bo na soncu. Ker bo to v principu nizkotlačni sistem (pipe s tremi cevmi) bi potreboval nek indikator, ki bi preko električnih ventilov - te že imam (v mirovnem stanju je ventil odprt- v delujočem zaprt) indiciral , da sem prvo pipo odprl zato bo drugi dve pipi zaprl, da ne bosta tekli. Ali obstaja kakšen indikator (on/off) za razumno ceno cca 10€ (več mislim da ni vreden),s katerim bom vklalpljal elekroventile. Gledal sem da obstajajo neki RGB nastavki za pipo, ki ti ob odprtju pipe celo sveti v treh različnih barvah za ceno pod 10€. Ne vem ali bi bilo možno indikacijo dobiti dobiti s takega nastavka? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2105 Aktiv.: 8.87 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jun 21, 2015 3:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išči "flow switch", ali "flow sensor".
Če se ti ne mudi, poglej tukaj. _________________ Kdor ni skregan, ni Slovenc ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.01 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Jun 21, 2015 3:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem pred leti za svojo peč nabavil ta indikator pretoka. Dela že leta BP. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni