www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Daewoo Lanos zadnja luč

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
grsovlan
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jul 2009 17:47
Aktiv.: 2.02
Kraj: 3311 Šempeter

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 02, 2015 10:11 am    Naslov sporočila:  Daewoo Lanos zadnja luč Odgovori s citatom

Pozdravljeni, ali mogoče kdo ve kje bi lahko dobil ceno za ORIGINAL zadnjo luč za Daewoo Lanos, nikjer na spletu ne najdem (mogoče ne znam iskat Very Happy )...kdo je generalni uvoznik za SLOVENIJO Question
...na kratko, na avtomobilu so mi razbili luč...uveljavljal sem delni kasko...v avtohiši (v bližini) so mi zamenjali luč z "ORIGINALNIM" delom in mi izdali račun za 260€ (za luč), sicer sem sam doplačal "SAMO" 85€...izgovor prodajalke je bil da se v Sloveniji dobi samo "original"
Takšna luč (sicer ne vem, če je "ORIGINAL") na silux.si stane 35€...ali lahko to stvar prijavim na kakšno inšpekcijo?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
simens312
Član
Član

Pridružen-a: Tor 16 Mar 2010 21:08
Aktiv.: 0.88
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 03, 2015 2:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poskusi pri naslednjem podjetju (veleprodaja):

RDO d.o.o., rezervni deli in dodatna oprema
Trpinčeva 37 A
1000 Ljubljana

T: 01 513 61 21
F: 01 513 61 29
E: rdo@rdo.si

DELOVNI ČAS:

Pon – pet: od 8.00 do 16.30
Sobote, nedelje in prazniki: ZAPRTO

Imajo pa tudi maloprodajo:

RDO shop
Hala A, vhod A6
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana

T: 01 513 61 33
E: rdo.shop@rdo.si
DELOVNI ČAS:

Pon – Sob: od 9.00 do 20.00
Nedelje in prazniki: ZAPRTO
Nazaj na vrh
Spajky
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jun 2010 0:05
Aktiv.: 6.02
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 03, 2015 5:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Arrow tam okoli CE je kar nekaj avtoodpadov, čene pa Bolha Rolling Eyes in tam išči ...
Nazaj na vrh
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.04
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 03, 2015 6:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prosim, da se ne šteje v reklamo, ker pišem v dobrobit ljudstva : http://www.silux.si/ Wink
Pri njih sem nabavil že kar nekaj luči za osebno uporabo in vse so približno OK - glede na ceno pa odlične Wink

qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.22
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 03, 2015 8:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V prihodnje pa razmisli, ce se ti sploh splaca kasko za to vozilo. Jaz bi rekel, da ne, stvar vsakega posameznika pa je, kako se odloci.
Nazaj na vrh
grsovlan
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jul 2009 17:47
Aktiv.: 2.02
Kraj: 3311 Šempeter

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 03, 2015 8:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

...delni kasko...po moje se splača Very Happy
Nazaj na vrh
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.90
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 03, 2015 11:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem zakaj si plačal. Delni kasko krije vse kar si imel na avtu oz. original del. Razen, če si imel neoriginalno luč.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 484 dni