www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Iz pomivalnega smrdi po zažgani plastiki

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
phoebus
Član
Član

Pridružen-a: Čet 30 Apr 2009 20:22
Aktiv.: 0.29
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 02, 2016 1:29 pm    Naslov sporočila:  Iz pomivalnega smrdi po zažgani plastiki Odgovori s citatom

Gorenje ART 287672/01, type 12059, MOD: GV 65324.

Ravno iz garancije Smile

Stroj deluje (ga pa seveda ne uporabljamo), med delovanjem je začel smrdeti po stopljeni plastiki (izolaciji na navitju?).

Odprl sem komandno ploščo, vse ok- nič požganega. Vsi vidni kabli (spredaj in spodaj) zdravi. Grelec je skrit nekje v notranjosti, do njega nisem kopal.

Pogledal sem spodaj tamalo pumpo za vodo. Je ok, vetrnica se lepo vrti, nič umazanije noter. Pumpa in glavni motor lepo delujeta. Filtri OK.

Se komu sanja, kaj bi bilo naslednje za prevetiti? Najbrž grelec? Mogoče kdo ve, kako se pride do njega?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Kopernik
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Okt 2015 22:03
Aktiv.: 0.84
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 02, 2016 3:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kdaj pa smrdi? Ze ob vklopu? Kaj pa ce bi priklopil tokovne klesce in spremljas kaj se dogaja in kdaj zacne smrdet? Ob vklopu grelca, obtocne crpalke..
Nazaj na vrh
phoebus
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 02, 2016 6:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

smrdeti začne sredi programa. .., sem našel grelec, ki izgleda prav tako lepo od zunaj. ko sem ga odprtega spremljal med testnim pranjem, itak ni smrdel :S za pralca so testne kode ki vklapljajo posamezne sklope... a mogoče kdo ve, se lahko tudi tu (model v 1. sporočilu) zažene testni program?
Nazaj na vrh
Profesor Einstein
Član
Član

Pridružen-a: Ned 24 Sep 2006 0:13
Aktiv.: 6.28
Kraj: Rogaška Sl.

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 02, 2016 10:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko da kje voda pušča in teče po motorju in začelo prebijati.

Lp.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
phoebus
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2016 3:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče bo pa res to... ker nekaj (čisto malega) je puščalo, vendar ne dovolj da bi se vklapljal aquastop (očitno sproti izhlapelo). Tisto sem zatesnil (v bistvu pritegnil šrauf ki drži "korito" na dnu) in od takrat ni smradu (par testnih poganjanj), drugo pa nič scvrto...

...mi je pa čudno ker je bil res tak "plastičen" smrad.
Nazaj na vrh
mihi1980
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 02 Feb 2016 7:50
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2016 9:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni ! Imam problem na pomivalnem stroju javla mi napako E4 izlitje in voda je bila po tleh nebi rada klicala servis ker bi me fajn po žepu .Kaj se lahko stori samo ? Hvala
Nazaj na vrh
nima
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Feb 2014 14:03
Aktiv.: 1.39
Kraj: Bakovnik

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2016 11:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Opazuješ kje spušča, ugotoviš vzrok in ga odpraviš.
Nazaj na vrh
mihi1980
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 02 Feb 2016 7:50
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2016 11:56 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nima je napisal/a:
Opazuješ kje spušča, ugotoviš vzrok in ga odpraviš.

Hja saj vidi se da nekje odspodaj teče voda je možno da je kaj pri filtru spustilo?
Nazaj na vrh
nima
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Feb 2014 14:03
Aktiv.: 1.39
Kraj: Bakovnik

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2016 1:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

"nekje odspodaj" Bo treba malo bolj pogledati (odpreti kakšen pokrov). Voda teče navzdol.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni