|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
namcar Član

Pridružen-a: Pet 18 Mar 2016 22:26 Prispevkov: 214 Aktiv.: 1.91 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Sep 10, 2016 9:42 pm Naslov sporočila: Potrebujem pomoč, informacijo o TV Iskra model NR 14M04TX. |
|
|
Kot sem napisal :_helpsos : Potrebujem pomoč, informacijo o BTV Iskra model NR 14M04TX. Dobil sem ga v dar. Ima samo dve tipki za delovanje. Leva je za vklop TV, ki pa se prižge šele ko pritisnem še sredino desne. Ta služi za nastavitev kanalov dokler sveti P 0-99 (izbor desno in levo). Ko izbor kanalov po nekaj sekundah ugasne, pa se z izborom levo in desno izbere jakost (volumen) zvoka. Ali morda TV potrebuje daljinca? Preizkusil sem 5 različnih pilotov, a ni bilo nič odziva. Prikazane so lepe slike, ko deluje. Ne morem nastavljati nič drugega (barve, svetlobe itd.). Morda mi lahko kdo svetuje kaj naj storim? Torej rabim daljinec podoben tem na slikah! Ali morda kdo ve kje ga lahko dobim, ali ga kdo celo ima?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
41.03 KB |
Pogledana: |
12 krat |

|
|
48.1 KB |
0 krat |

|
|
49.88 KB |
0 krat |

|
_________________ Večkrat se kdaj obrnimo tudi nazaj, da bomo naredili kaj boljšega, kot smo tedaj.
Nazadnje urejal/a namcar Pon Sep 12, 2016 12:15 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.25 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2016 12:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je enak TV sprejemnik, kot ga pod svojo blagovno znamko trži BEKO.
Za daljinca vprašaj tukaj , oziroma tukaj .
Menda naj bi za tvoj TV bil primeren tudi univerzalni daljinec Vivanco UR12, dobiš ga tukaj .
_________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
shar Član

Pridružen-a: Sre 10 Feb 2016 11:15 Prispevkov: 148 Aktiv.: 1.30
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2016 6:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Enakega modela TV sprejemnika kot je naveden zgoraj, BEKO pod svojo blagovno znamko gotovo ne trži
Seveda ta TV za željene nastavitve potrebuje daljinca. Dobiš ga pri najbližnjem RTV servisu tvojega zaupanja.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.25 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2016 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aha, in tole je kaj?
_________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
shar Član

|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2016 8:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda je to bil proizvod BEKO, vendar močno dvomim, da BEKO to še vedno trži, kot se to zgoraj trdi.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2016 11:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mater, ti si tako bister, da ti kar škodi!
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DusanK Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46 Prispevkov: 1970 Aktiv.: 12.89 Kraj: Medvode - med vodami
|
Objavljeno: Pon Sep 12, 2016 7:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da bi šlo tudi z nekim univerzalnim daljincem podobno kot s pametnim telefonom, ki ima IR in funkcijo "Quick Remote" za osnovni nadzor naprav (TV, VCR, hišni kino, klima naprave, projektorji... skratka vse kar se lahko upravlja z daljinci).
Sem stestiral nekaj različnih TV-jev z mojim LG D955 pa vse prežveči.
Sicer v LG meniju za TV modele med miljavžnt proizvajalcev Iskre ni na spisku, je pa Beko.
_________________ Največji čar - električar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
shar Član

|
Objavljeno: Pon Sep 12, 2016 8:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Slowfly, tudi ta tvoja do zdaj zadnja trditev v tej temi ne drži v celoti, sploh pa nima popolnoma nič opraviti s problemom, ki nam ga je na tem mestu predstavil namcar.
namcar, tudi jaz imam nov daljinec, s katerim boš lahko upravljal s prav vsemi funkcijami navedenega TV sprejemnika. Če bo res potreba in daljinca ne boš zmogel dobiti kje drugje, mi lahko napišeš zasebno sporočilo, pa ti daljinec pošljem po pošti.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 486 dni