www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Philips LCD TV - Potreba po servisu NUJNO
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.25
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 12, 2016 1:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa mislim, da si je OP naredil veliko uslugo, glede na stopnjo odvisnosti od te skatle.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bizgec65
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46
Aktiv.: 11.25
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 12, 2016 1:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tema, kot marsikatera se spreminja v smetenje, z mojim prispevkom vred. Mr. Green
Razen odgovorov, da je popravilo predrago, razne "Mcgiver" metode so pa izguba časa je ostalo...
Vendar se takole ob podobnih odgovorih sprašujem, kako smo zmožni takoj nekoga etiketirat, to nam je verjetno v naravi.
Kaj pa če:

Ojoj je dobil TV za darilo;
Ojoj nima denarja za nov TV, ker;
Ojoj živi v najemniškem stanovanju in TV ni njegov;
Ojoj živi kjerkoli, kar ni njegova lastnina in glede na vse zgoraj našteto pač išče ugodnejšo rešitev?

V današnjem času nekomu, ki je dlje časa brez dohodkov (pustimo sedaj zakaj in kako), je nov TV, ki stane samo 300-400€ nedosegljiva zadeva.

Zgolj moje mišljenje v soboto "zjutraj".

twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 12, 2016 2:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bizgec65 je napisal/a:
Tema, kot marsikatera se spreminja v smetenje, z mojim prispevkom vred. Mr. Green
Razen odgovorov, da je popravilo predrago, razne "Mcgiver" metode so pa izguba časa je ostalo...
Vendar se takole ob podobnih odgovorih sprašujem, kako smo zmožni takoj nekoga etiketirat, to nam je verjetno v naravi.
Kaj pa če:

Ojoj je dobil TV za darilo;
Ojoj nima denarja za nov TV, ker;
Ojoj živi v najemniškem stanovanju in TV ni njegov;
Ojoj živi kjerkoli, kar ni njegova lastnina in glede na vse zgoraj našteto pač išče ugodnejšo rešitev?

V današnjem času nekomu, ki je dlje časa brez dohodkov (pustimo sedaj zakaj in kako), je nov TV, ki stane samo 300-400€ nedosegljiva zadeva.

Zgolj moje mišljenje v soboto "zjutraj".
Vse to je res kar si napisal, meni pa je, vseeno, glede na slog pisanja, najbolj prišlo na misel da bojo starši prišli domov v nedeljo zvečer...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni