|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2756 Aktiv.: 13.25 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sob Nov 12, 2016 1:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa mislim, da si je OP naredil veliko uslugo, glede na stopnjo odvisnosti od te skatle. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.25 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Sob Nov 12, 2016 1:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tema, kot marsikatera se spreminja v smetenje, z mojim prispevkom vred.
Razen odgovorov, da je popravilo predrago, razne "Mcgiver" metode so pa izguba časa je ostalo...
Vendar se takole ob podobnih odgovorih sprašujem, kako smo zmožni takoj nekoga etiketirat, to nam je verjetno v naravi.
Kaj pa če:
Ojoj je dobil TV za darilo;
Ojoj nima denarja za nov TV, ker;
Ojoj živi v najemniškem stanovanju in TV ni njegov;
Ojoj živi kjerkoli, kar ni njegova lastnina in glede na vse zgoraj našteto pač išče ugodnejšo rešitev?
V današnjem času nekomu, ki je dlje časa brez dohodkov (pustimo sedaj zakaj in kako), je nov TV, ki stane samo 300-400€ nedosegljiva zadeva.
Zgolj moje mišljenje v soboto "zjutraj". _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.15 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Nov 12, 2016 2:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bizgec65 je napisal/a: |
Tema, kot marsikatera se spreminja v smetenje, z mojim prispevkom vred.
Razen odgovorov, da je popravilo predrago, razne "Mcgiver" metode so pa izguba časa je ostalo...
Vendar se takole ob podobnih odgovorih sprašujem, kako smo zmožni takoj nekoga etiketirat, to nam je verjetno v naravi.
Kaj pa če:
Ojoj je dobil TV za darilo;
Ojoj nima denarja za nov TV, ker;
Ojoj živi v najemniškem stanovanju in TV ni njegov;
Ojoj živi kjerkoli, kar ni njegova lastnina in glede na vse zgoraj našteto pač išče ugodnejšo rešitev?
V današnjem času nekomu, ki je dlje časa brez dohodkov (pustimo sedaj zakaj in kako), je nov TV, ki stane samo 300-400€ nedosegljiva zadeva.
Zgolj moje mišljenje v soboto "zjutraj". |
Vse to je res kar si napisal, meni pa je, vseeno, glede na slog pisanja, najbolj prišlo na misel da bojo starši prišli domov v nedeljo zvečer... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni